Ο Αλαφούζος κάνει κακό στον Παναθηναϊκό

Ο Σταύρος Καραΐνδρος θεωρεί σίγουρη την απομάκρυνση Στραματσόνι. Με τον Αλαφούζο, όμως, τι θα γίνει;

Ο Αλαφούζος κάνει κακό στον Παναθηναϊκό
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η τελευταία νίκη του Παναθηναϊκού σε Ελλάδα και Ευρώπη είναι σαν το σεξ των παντρεμένων. Κάπου, κάπως, κάποτε έχουν κάνει. Για την οικονομία της συζήτησης δεν θα μπούμε στη διαδικασία να αναφέρουμε πόσο έχει μικρύνει ο Παναθηναϊκός ή πόσο επιτακτική είναι η ανάγκη αλλαγής προπονητή. Τα είπαμε αυτά, τα ξεπεράσαμε.

ΤΟ ΨΑΡΙ ΒΡΩΜΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ

Πλέον, το πρόβλημα είναι ψηλά. Το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι. Ο Γιάννης Αλαφούζος είναι τόσο επικίνδυνα ανίκανος να διοικήσει τον Παναθηναϊκό που το μέλλον του συλλόγου θα παραμένει ζοφερό με την παρουσία του. Και δεν μιλάμε μόνο για την ανικανότητά του να διαχειριστεί το μέγεθος του Παναθηναϊκού και να συνειδητοποιήσει τη ζημιά που κάνει, αλλά και την αποποίηση ευθυνών σε σημείο που να πετά τον Στραματσόνι στα λιοντάρια.

Δεν τον διώχνει, ο Ιταλός δεν παραιτείται, άρα τι μένει; Το ματς με τον ΠΑΟΚ, το οποίο αποτελεί πρώτης τάξεως ευκαιρία να τον παραδώσει βορά στο οργισμένο πλήθος (όσοι, τέλος πάντων, πάνε στο γήπεδο της Λεωφόρου) και να τον αναγκάσει να φύγει. Βλέπετε, έτσι κάνουν οι μεγάλοι διοικητικοί παράγοντες όταν σφίξουν τα γάλατα. Πού καιρός για έξοδα με αποζημιώσεις την ώρα που κάποιοι ποδοσφαιριστές είναι τόσο καλομαθημένοι που γκρινιάζουν για ένα μηνιάτικο μέσα; Πού καιρός για δικηγόρους και δόσεις; Ας τον φάνε τα λιοντάρια μήπως και αξιωθεί να φύγει μόνος του.

Ο ΣΤΡΑΜΑΤΣΟΝΙ ΕΠΑΘΕ... ΙΒΙΤΣ

Ο Παναθηναϊκός μικραίνει γιατί έχει μικρό οδηγό. Όταν σου δίνουν να οδηγήσεις Ferrari κι εσύ την πας με "πρώτη", κάποια στιγμή η μηχανή θα καεί. Τι να σου κάνει ο συνεπιβάτης όταν δεν ξέρει ούτε να καβαλήσει ποδήλατο; Ο Στραματσόνι το έχει γυρίσει στην παλαβή. Μαντρώνει τους παίκτες σε ξενοδοχεία μήπως και γίνει κανά θαύμα αλά Γιούβε και σαν απέλπιδα προσπάθεια ρίχνει το φταίξιμο της ήττας στην Κρήτη σε ποδοσφαιριστή του. Ονομαστικά και φωναχτά. Μήπως και γίνει Ιβιτς και αναγνωρίσει τη βαρβατίλα του ο ιδιοκτήτης. Είπαμε, βρε αδερφάκι μου, φύγε μόνος σου. Ούτε αποζημιώσεις ούτε νομικά μπλεξίματα. Ντόμπρα.

Το θέμα, όμως, δεν είναι η φυγή του Ιταλού. Αυτή είναι μαθηματικά βέβαιο πως θα έρθει αργά ή γρήγορα, με τον έναν ή τον άλλον τρόπο. Το θέμα είναι πότε θα ρίξει τους τίτλους τέλους ο Γιάννης Αλαφούζος. Πέρασαν πια οι εποχές που αναγνώριζαν όλοι το ηρωικό του πράγματος επειδή ανέλαβε τον σύλλογο σε μία τρομερά δύσκολη εποχή. Πέρασαν οι εποχές που ο κόσμος κατάπινε τους Φάμπριδες και τα ούρα των λιονταριών.

ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΑΛΛΑΓΗ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΚΟΥ

Πλέον ο Παναθηναϊκός είναι με το κεφάλι μέσα στο βάλτο και το χέρι του Αλαφούζου δεν τον αφήνει να αναπνεύσει. Συλλαλητήριο δεν ξέρω αν θα γίνει, αλλά ο κόσμος ξύπνησε. Και δεν μιλάμε για αυτούς που συνειδητά παρακολουθούσαν από μακριά τις εξελίξεις. Μιλάμε για αυτούς που -συνειδητά ή μη- στήριζαν με νύχια και με δόντια το αφεντικό της ΠΑΕ. Μαζί και η στρατιά όσων έχουν καταστρέψει τον σύλλογο. Αυτών που μεγάλωσαν με τον Παναθηναϊκό των "πέτρινων χρόνων" και νομίζουν πως εκεί άρχισε να γράφεται η ιστορία του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Άγριο κράξιμο στο ξενοδοχείο του Παναθηναϊκού
Ανένδοτος ο Στραματσόνι: "Δεν τα παρατάω"
Και... 10-0 να κερδίσει ο Παναθηναϊκός μπορεί να αποκλειστεί!
Μήνας ντροπής, δίμηνο ξεφτίλα για Παναθηναϊκό
Νίκη με ανατροπή ο ΟΦΗ, 2-1 τον Παναθηναϊκό

News 24/7

24MEDIA NETWORK