Ο Μπέντο πρέπει να λύσει το θέμα Τσόρι εδώ και τώρα

Ο Σταύρος Καραΐνδρος γράφει για το θέμα του Τσόρι Ντομίνγκες που καλείται άμεσα να λύσει ο Μπέντο.

Ο Μπέντο πρέπει να λύσει το θέμα Τσόρι εδώ και τώρα

Η αλήθεια είναι πως ο Πάουλο Μπέντο είχε καλομάθει. Νίκες στα ντέρμπι, ξεκάθαρη πρωτιά στη βαθμολογία, εμπιστοσύνη από τον κόσμο και τη διοίκηση. Όλα αυτά κρύβουν κάτω από το χαλί τα όποια προβλήματα. Να, σαν κι αυτό με τον Τσόρι, ας πούμε. Κάποια στιγμή θα ξεσπάσει ο άνθρωπος. Το έκανε την Τετάρτη σε ήπιους τόνους, αλλά φρόντισε να στείλει μήνυμα πως φτάνει στα όριά του. Άριστος επαγγελματίας, εξαιρετικός χαρακτήρας, αλλά πλέον έφτασε στα όριά του.

Ο ΜΠΕΝΤΟ ΕΧΕΙ ΘΕΜΑ

Ο Μάρκο Σίλβα δεν τον υπολόγιζε, τον Αύγουστο συζητήθηκε ξανά η περίπτωση αποχώρησής του, αλλά αυτός εκεί. Σώθηκε κυρίως μετά από ενέργειες της διοίκησης. Τον κράτησε η αγάπη του κόσμου, αλλά και αυτό το "δεν γίνεται να αφήσουμε τέτοιο παίκτη να φύγει". Και να πεις πως δεν έχει βοηθήσει. Έσωσε τον Ολυμπιακό με την Αρούκα, σκίζεται κάθε φορά που αγωνίζεται. Αυτές τις λίγες που τον βάζει ο Μπέντο.

Πλέον είναι ξεκάθαρο πως ο Μπέντο δεν θα κοιμάται ήσυχος τα βράδια. Υπάρχει θέμα και καλείται να το λύσει. Μπορεί και το έχει αποδείξει. Το έκανε με τον Φορτούνη, κερδίζοντας το μάξιμουμ των δυνατοτήτων του, το κάνει με τον Καρντόσο, ο οποίος ήρθε με τον θόρυβο που συνοδεύει τέτοια μεταγραφή, αλλά δεν βρίσκει θέση στην ενδεκάδα. Το έκανε και με τον Μάριν που τον έστειλε στην εξέδρα όταν έκανε τον καμπόσο σε εκείνο το ματς με τον ΑΠΟΕΛ.

ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΠΟΡΤΟΓΑΛΟΥ

Δεν είναι το θέμα αν πρέπει ή όχι να αγωνίζεται ο Ντομίνγκες. Το θέμα είναι τι ακριβώς θα δημιουργήσει στα αποδυτήρια ο Αργεντινός. Αν έχει χαλαστεί θα το δείξει. Όχι με ένα απλό ποστάρισμα στα social media, αλλά θα αρχίσει τη γκρίνια. Είπαμε, είναι άριστος επαγγελματίας. Μέχρι τώρα δεν έβγαζε "κιχ" δεχόμενος της αποφάσεις του προπονητή του. Τώρα, όμως, βγάζει αντίδραση. Μην τον πουν και μ@λ@κ@ επειδή δεν μιλάει.

Ο Πορτογάλος προπονητής θα έχει ένα βάρος στην ομάδα. Δεν γνωρίζουμε αν θα επιδιώξει να απαλλαχθεί από αυτό ακολουθώντας τον εύκολο δρόμο του "διαζυγίου" ή θα ρίξει νερό στο κρασί του. Ο Τσόρι εξάλλου δεν έχει να αποδείξει κάτι. Είναι αυτός που είναι και το ξέρουν όλοι. Ο Μπέντο, όμως, πως θα το διαχειριστεί όλο αυτό. Θα μιλήσει κατ'ιδίαν με τον ποδοσφαιριστή; Θα αφήσει τη διοίκηση να βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά; Θα τον βάλει σε 1-2 ματς για να τον ηρεμήσει; Ουδείς γνωρίζει εκτός του Πορτογάλου.

ΑΜΕΣΑ ΛΥΣΗ

Βλέπετε, αυτό το "3 στα 3" στα ντέρμπι και το +7 στο βαθμολογικό πίνακα έχει ισχυροποιήσει τη θέση του. Πήρε μία ομάδα τέλη Αυγούστου με τσακισμένη ψυχολογία και πολλούς νέους παίκτες και την έφτασε αρχές Νοέμβρη να είναι ξανά το μεγάλο φαβορί για τον τίτλο. Έχει ισχυροποιήσει τη θέση του και με το έργο του στον Ολυμπιακό δεν μπορεί κάποιος να του κουνήσει το δάχτυλο. Το θέμα του Τσόρι, όμως, δεν παύει να είναι μία κρίση που καλείται να ξεπεραστεί. Τα κρατάει μέσα του ο Αργεντινός, αλλά κάποια στιγμή μπορεί να ξεσπάσει. Και το τελευταίο πράγμα που θέλει ο Μπέντο είναι να βρεθεί στο στόχαστρο ενός ποδοσφαιριστή που έχει τη δύναμη να πάρει τον κόσμο με το μέρος του. Είπαμε, ο Πορτογάλος καλόμαθε το τελευταίο διάστημα και τώρα βρίσκεται απέναντι σε ένα πρόβλημα που χρειάζεται άμεσα λύση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Γιατί ξέσπασε ο Τσόρι

News 24/7

24MEDIA NETWORK