Μανόλο... διώξ' τους για καμιά βδομάδα!

Η ΑΕΚ με την εξαιρετική βοήθεια του κόσμου της μετά την βλακώδη αποβολή του Σέρχιο Αραούχο "καθάρισε" και το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, σκαρφαλώνοντας εκ νέου στην κορυφή του πρωταθλήματος. Ο Μάνος Ναβροζίδης γράφει για το ματς... ροντέο και τον Μανόλο Χιμένεθ που οφείλει να δώσει ένα... βαρβάτο ρεπό στους παίκτες του.

05/11/2017 AEK Vs PAOK for Superleague season 2017-18, in OAKA Stadium, in Athens - Greece

Photo by: Georgia Panagopoulou/ Tourette Photography
05/11/2017 AEK Vs PAOK for Superleague season 2017-18, in OAKA Stadium, in Athens - Greece Photo by: Georgia Panagopoulou/ Tourette Photography TOURETTE PHOTOGRAPHY

Το πάθος των παικτών του Μανόλο Χιμένεθ μπορεί να σε εκθέσει ανεπανόρθωτα, ξεκάθαρα πλέον. Τη στιγμή που αποβαλλόταν ο Σέρχιο Αραούχο και ο "Τσίνο" άκουσε τα πρώτα... ανάθεμα στην "κιτρινόμαυρη" πορεία του όλα έμοιαζαν να καταρρέουν, αλλά...

ΤΟ ΕΣΩΣΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ

Εκείνη ήταν η στιγμή που ο κόσμος της ΑΕΚ, έκανε το ΟΑΚΑ... ροντέο και κράτησε την ομάδα όρθια. Το πάθος του κόσμου σε συνδυασμό με αυτό των ποδοσφαιριστών έφερε το γκολ του έναν εκ των MVP, Μάρκο Λιβάγια ο οποίος πλέον είναι ο "σταρ" της Ένωσης και τ' όνομά του έχει γίνει τραγούδι στα χείλη των οπαδών. Φαίνεται άλλωστε η λατρεία στο πρόσωπο του Κροάτη, καθώς μετά τα τέλος των ματς, οι περισσότεροι είναι στημένοι έξω από τα αποδυτήρια για να φωτογραφηθούν ειδικά μαζί του.

"ΜΑΓΚΑΣ" ΑΡΕΤΟΠΟΥΛΟΣ

Οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ, όπως και στο ματς με τη Μίλαν, έφαγαν τρομερό "ξύλο" από τον αντίπαλο. Ωστόσο ο διαιτητής Αρετόπουλος το πήγε το ματς τόσο όσο για να μην γίνει... πάρτι με άσχημες συνέπειες.

Μπορεί να τον "έσωσε" το γκολ του Λιβάγια, αλλά όπως και να' χει ο ρέφερι και οι βοηθοί του έκαναν καλή δουλειά και δεν σημαδεύτηκαν από ένα ντέρμπι που "έβραζε" από το 8' και έπειτα.

ΑΡΑΟΥΧΟ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ;

Όταν σκόραρε με τον Πανιώνιο τον αποθεώσαμε όμως τόνισαμε ότι ο Σέρχιο Αραούχο συνεχίζει να μην πατάει καλά...

Κάτι συμβαίνει με τον Αργεντινό και πρέπει τώρα στη διακοπή του πρωταθλήματος να καθίσει λίγο σπίτι του και να σκεφτεί τι φταίει και επίσης πρέπει κάποιος να τον ενημερώσει ότι στην Ελλάδα, όχι μόνο στην ΑΕΚ, μπορείς από τη μία ημέρα στην άλλη από τον παράδεισο να βρεθείς στην... κόλαση.

IRON-MAN ΣΙΜΟΕΣ

Δικαιώνει την ομοιότητά του με τον Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ ο Αντρέ Σιμόες. Πραγματικός "IRON-MAN" ο Πορτογάλος στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Αγκωνιές, κλωτσιές, τα... έφαγε όλα και άντεξε κάνοντας ένα από τα καλύτερα παιχνίδια της καριέρας του στην ΑΕΚ.

ΜΑΝΟΛΟ... ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ

Ο Μανόλο Χιμένεθ παρασύρθηκε... Ήταν "τρελαμένος" καθ' όλη τη διάρκεια του αγώνα και χρειάστηκε αρκετές φορές ο Λυμπερόπουλος και οι υπόλοιποι του πάγκου να σπεύσουν για να τον ηρεμήσουν.

Αυτό που χρειάζεται ο Ισπανός τώρα και οι παίκτες του εκμεταλλευόμενοι τη διακοπή του πρωταθλήματος να κάνουν μίνι διακοπές. Η σειρά αγώνων που ολοκλήρωσε η Ένωση ήταν δύσκολη και μία ακόμη δυσκολότερη έρχεται με ντέρμπι και Ευρώπη.

Καλό θα είναι λοιπόν ο προπονητής και οι "κιτρινόμαυροι" να μην βρεθούν για κάνα διήμερο. Να ηρεμήσουν και να επιστρέψουν δυνατότεροι.

Υ.Γ. Κάτι πρέπει να γίνει με τα εισιτήρια στις εισόδους του γηπέδου, αλλιώς να ξέρουμε να παίρνουμε μάσκες οξυγόνου. Δεν είναι λύση τα "ντου" και το... ξυλοφόρτωμα από τα ΜΑΤ, εντός της θύρας.

Υ.Γ. 1 Διπλή γιορτή για την ΑΕΚ, αφού και στο μπάσκετ γιορτάστηκε μία ιστορική νίκη κόντρα στον Παναθηναϊκό που έστειλε την ομάδα του Μανωλόπουλου σε τελικό διοργάνωσης έπειτα από 16 χρόνια.

Photo by: Georgia Panagopoulou/Tourette Photography

News 24/7

24MEDIA NETWORK