Ο Μολέδο "πούλησε" Ουζουνίδη και Παναθηναϊκό!

Ο Τσάρλυ γράφει για την ξαφνική κίνηση του Βραζιλιάνου να επικαλεστεί ψυχολογικούς λόγους και να μην ακολουθήσει -την τελευταία στιγμή- την αποστολή του Παναθηναϊκού στην Τούμπα για το ματς με τον ΠΑΟΚ...

Ο Μολέδο "πούλησε" Ουζουνίδη και Παναθηναϊκό!
moledo

Ο Μολέδο ξάφνιασε δυσάρεστα, εκνεύρισε τον προπονητή του κι απογοήτευσε πολλούς μέσα στην ομάδα. Να πάρουμε, όμως, τα πράγματα με την σειρά.

Ο Αντρέα Στραματσόνι ακόμα και μετά την απομάκρυνση του συνεχίζει να ταλαιπωρεί τον Παναθηναϊκό. Βλέπετε η διοίκηση του είχε δώσει μεγάλες αρμοδιότητες, το δικαίωμα να χειρίζεται μεγάλα ποσά και είχε υποσχεθεί προφορικά μία γενναία αύξηση αποδοχών στο Μολέδο.

Με το πού έφυγε ο Ιταλός τεχνικός, ο Μολέδο παρότι δεσμεύεται με συμβόλαιο στον Παναθηναϊκό αξίωνε αύξηση που έφτανε ακόμη και στο διπλασιασμό των αποδοχών του. Ο Βραζιλιάνος στόπερ φέρεται να επιζητά συμβόλαιο κοντά στις 600 χιλιάδες ευρώ.

Το περίεργο στην όλη υπόθεση είναι πως ο τεχνικός του Παναθηναϊκού ήταν ικανοποιημένος από τις εμφανίσεις του Βραζιλιάνου και είχε στο μυαλό του μόλις καταλήξει το μπάτζετ και τα μεταγραφικά να κάνει γενναία αύξηση στις απολαβές του Βραζιλιάνου, με σκοπό να επεκταθεί και το συμβόλαιο του. Μπορεί να μην έφτανε τα 600 χιλιάρικα, αλλά θα ήταν μια μεγάλη υπέρβαση για τον Παναθηναϊκό, η πρόταση που θα γινόταν στον Μολέδο. Στην πιο κρίσιμη μάχη, όμως, ο Βραζιλιάνος τον "πούλησε".

Επικαλέστηκε ψυχολογικούς λόγους κι ένα οικογενειακό θέμα που τον απασχολεί. Η πρώην σύζυγος, τού δημιουργεί πρόβλημα με το παιδί του. Αυτό είναι κάτι, όμως, το οποίο είναι γνωστό στους ανθρώπους του Παναθηναϊκού. Το γεγονός πως το επικαλέστηκε τώρα που είναι το τελευταίο παιχνίδι και θα έπαιρνε άδεια, εκτιμήθηκε ως ένα άνευ προηγουμένου άδειασμα που ενόχλησε πολύ τον τεχνικό του Παναθηναϊκού.

Είναι μετανιωμένοι γιατί ενώ ο Μολέδο είχε συμβόλαιο, εξέταζαν με σοβαρότητα και προσπαθούσαν να εξοικονομήσουν χρήματα παρότι δεν έχουν την δυνατότητα, για να του κάνουν το χατίρι. Ο ίδιος έχει τους λόγους του, που πιθανότατα να έχουν να κάνουν με μία πίεση προς την ομάδα για να μπορέσει να φύγει. Διαβάζουμε, από τα σχετικά ρεπορτάζ, πως η Ιντερνασιονάλ τα έχει βρει μαζί του.

Το πιθανότερο είναι με την στάση του, να επιδιώκει να γίνει "ξένο σώμα" για τον Παναθηναϊκό, ώστε να δρομολογήσει πιο εύκολα τις εξελίξεις. Στον Παναθηναϊκό, ειδικά το τεχνικό επιτελείο φέρεται να νιώθει "προδομένο" από τον άνθρωπο Μολέδο. Τους άφησε στα κρύα του λουτρού πριν από την τελευταία μάχη. Και είναι ένας ποδοσφαιριστής που χρωστά την επιστροφή του, στον σύλλογο. Ο Παναθηναϊκός τον πίστεψε στην πιο δύσκολη φάση της καριέρας του και του επέτρεψε να βρει ξανά τον εαυτό του.

Ο ίδιος αποφάσισε να τραβήξει το σχοινί και ο Μαρίνος Ουζουνίδης, μαθαίνω, πως είναι έξαλλος και δεν μπορεί να πιστέψει τον τρόπο που φέρθηκε στον ίδιο και στην ομάδα. Ο Βραζιλιάνος, επαναλαμβάνω, δεσμεύεται με συμβόλαιο για την επόμενη σαιζόν, αλλά δεν φέρθηκε με επαγγελματισμό. Αναμένονται εξελίξεις...

News 24/7

24MEDIA NETWORK