Λούης

Λούης

Το "Ιδρυμα Νιάρχου" πλειοδότησε με 544.000 ευρώ στη δημοπρασία για το Κύπελλο του Σπύρου Λούη, το οποίο έβγαλε στο σφυρί ο εγγονός του ολυμπιονίκη για να πληρώσει τη δόση του στεγαστικού, το τέλος ακινήτων και τα κοινόχρηστα.

Κατά την εκδίκαση σε β' βαθμό της υπόθεσης Κουρομπίλια, η πλευρά του Άρη υποστήριξε ότι το μπουκάλι που χτύπησε τη βοηθό ήταν άδειο. Γι΄αυτό ακριβώς η επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ άδειασε με την απόφασή της την πειθαρχική επιτροπή της Super League.

Ο Τζίγκερ αγνόησε, όπως αναμενόταν, το εξώδικο του Βγενόπουλου και δεν πήγε στη Γ.Σ. της ΠΑΕ, με αποτέλεσμα να αναβληθεί η πτώχευση για τις 8 Μαϊου. Κάλλιο αργά παρά ποτέ.

Ο Ανδρέας Δημητρέλος παραδέχτηκε ότι όσο περνούν οι μέρες τόσο δυσκολότερο είναι να υπάρξει Ανάσταση για την ΑΕΚ. Πιο εύκολο είναι να αναστηθεί ο Χριστός.

Αποχωρώντας από τη ΓΣ της ΠΑΕ ΠΑΟ, ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Αχιλλέας Μακρόπουλος απηύθυνε έκκληση προς όλους τους Παναθηναϊκούς να βοηθήσουν. Πρότεινε μάλιστα τη συγκρότηση διοίκησης σωτηρίας υπό τον Απόστολο Νικολαϊδη, ενώ προέτρεψε τους Δομάζο, Αντωνιάδη, Καμάρα να ξεχάσουν τα προβλήματα και να τα δώσουν όλα στα πλέι οφ.

Όπως αποφασίστηκε στη Γ.Σ. της ΠΑΕ ΠΑΟ, ο Θανάσης Γιαννακόπουλος θα αναλάβει πρωτοβουλία ώστε να καθίσουν στο ίδιο τραπέζι Τζίγκερ και Βγενόπουλος. Κι όποιος σηκωθεί πρώτος.

Ο Ανδρέας Βγενόπουλος προέβλεψε ότι αν μέχρι τη Γ.Σ. της 8ης Μαϊου δε βρεθεί λύση, η ΠΑΕ ΠΑΟ θα πάει σε πτώχευση. Επιτέλους βρέθηκε λύση.

Ο Δημητρέλος αποκάλυψε ότι πριν από το Πάσχα είχε στείλει mail σε όλους τους μετόχους για βοήθεια, αλλά όλοι απάντησαν αρνητικά. Τον άφησαν να σουβλίσει μόνος.

News 24/7

24MEDIA NETWORK