Γι' αυτό άρχισε το ματς ο διαιτητής Ευαγγέλου

Την εξήγησή του για το γεγονός πως αποφάσισε να αρχίσει το παιχνίδι του Λεβαδειακού με τον Παναθηναϊκό, παρά τη σφοδρή κακοκαιρία και τη βροχόπτωση έδωσε ο διαιτητής, Άγγελος Ευαγγέλου στα αποδυτήρια. Δεν έπεισε κανέναν πάντως με όσα είπε...

Μόλις δέκα λεπτά πρόλαβαν να παίξουν οι παίκτες του Λεβαδειακού και του Παναθηναϊκού, αφού η σφοδρή κακοκαιρία ανάγκασε τον διαιτητή Άγγελο Ευαγγέλου να στείλει τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια.

Το ότι δεν γινόταν να διεξαχθεί παιχνίδι όμως το... έβλεπαν όλοι από την αρχή. Γιατί όμως ο ρέφερι αποφάσισε να γίνει η σέντρα παρά τις διαμαρτυρίες;

Όπως είπε ο ίδιος μετά την αναβολή του αγώνα που αποφάσισε, ήθελε να γίνει η σέντρα για να επανεκτιμήσει κατά τη διάρκεια του ματς αν θα καλυτέρευε ο αγωνιστικός χώρος αφού τον πατούσαν οι παίκτες και φυσικά αν θα σταματήσει η βροχή. Μετά από δέκα λεπτά παιχνιδιού κατάλαβε ότι τίποτε από τα δύο δεν γινόταν κι έτσι αποφάσισε να το αναβάλει.

Εντύπωση πάντως προκαλεί το γεγονός πως ο διαιτητής... ρώτησε τους παίκτες αν ήθελαν οι ίδιοι να συνεχίσουν να παίζουν παρά τη δυνατή βροχή και όλοι του απάντησαν πως είναι επικίνδυνο και πως έπρεπε να το διακόψει.

Κ. Γ.