Φρούριο η πόλη της Λαμίας και το ΔΑΚ!

Ισχυρή η παρουσία της Αστυνομίας στην πόλη της Λαμίας υπό τον φόβο σοβαρών επεισοδίων λίγο πριν το ματς με τον ΠΑΟΚ! Γέμισε με κλούβες των ΜΑΤ περιμετρικά το ΔΑΚ (φωτογραφίες).

Μπορεί ο Υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης να απαγόρευσε τις μετακινήσεις (οργανωμένες/μεμονωμένες) οπαδών του ΠΑΟΚ στην Λαμία, η Αστυνομία, ωστόσο, έχει πάρει αυστηρά μέτρα υπό τον φόβο επεισοδίων.

Η πόλη της Λαμίας μοιάζει με... φρούριο, αφού στους κεντρικούς δρόμους είναι έντονη η παρουσία τόσο της Αστυνομίας, όσο και των ΜΑΤ! Χαρακτηριστική η εικόνα έξω από το γήπεδο (ΔΑΚ), που περιμετρικά βρίσκονται κλούβες.

Η αναμέτρηση είναι προγραμματισμένη για τις 19:30 το απόγευμα με τους γηπεδούχους να μην έχουν εκδώσει εισιτήρια, οπότε δικαίωμα για είσοδο στις κερκίδες έχουν μόνο οι κάτοχοι διαρκείας και όσοι πάρουν προσκλήσεις.

 

 

 

* Με πληροφορίες από το tvstar.gr

Ήμουν Μέσα

Όταν μας έφτυναν στο Αμπντί Ιπεκτσί

Ολυμπιακός και Εφές έχουν παίξει 41 φορές στην Ευρωλίγκα στο τελευταίο τέταρτο του αιώνα και ο Γιάννης Φιλέρης θυμάται την πρώτη μονομαχία τους. Όταν ο Ιωαννίδης θύμιζε τον Νικηταρά τον Τουρκοφάγο.