Φρούριο η πόλη της Λαμίας και το ΔΑΚ!

Ισχυρή η παρουσία της Αστυνομίας στην πόλη της Λαμίας υπό τον φόβο σοβαρών επεισοδίων λίγο πριν το ματς με τον ΠΑΟΚ! Γέμισε με κλούβες των ΜΑΤ περιμετρικά το ΔΑΚ (φωτογραφίες).

Μπορεί ο Υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης να απαγόρευσε τις μετακινήσεις (οργανωμένες/μεμονωμένες) οπαδών του ΠΑΟΚ στην Λαμία, η Αστυνομία, ωστόσο, έχει πάρει αυστηρά μέτρα υπό τον φόβο επεισοδίων.

Η πόλη της Λαμίας μοιάζει με... φρούριο, αφού στους κεντρικούς δρόμους είναι έντονη η παρουσία τόσο της Αστυνομίας, όσο και των ΜΑΤ! Χαρακτηριστική η εικόνα έξω από το γήπεδο (ΔΑΚ), που περιμετρικά βρίσκονται κλούβες.

Η αναμέτρηση είναι προγραμματισμένη για τις 19:30 το απόγευμα με τους γηπεδούχους να μην έχουν εκδώσει εισιτήρια, οπότε δικαίωμα για είσοδο στις κερκίδες έχουν μόνο οι κάτοχοι διαρκείας και όσοι πάρουν προσκλήσεις.

 

 

 

* Με πληροφορίες από το tvstar.gr

Ολυμπιακός

Ξορκίζοντας τον Κόντε

Ο Γιάννης Φιλέρης θυμάται το γκολ του Κόντε και πιστεύει ότι το φάντασμα του προ 20ετίας αποκλεισμού ξορκίστηκε οριστικά από το ευτυχισμένο Καραϊσκάκη στο 3-1 του Φορτούνη.

Longread

Οι 11 κορυφαίοι Βραζιλιάνοι της Ελλάδας

Το Contra.gr επέλεξε και σας παρουσιάζει τους 11 καλύτερους Βραζιλιάνους που έχουν αγωνιστεί στην Ελλάδα. Χωρίς σύστημα, με τον Πάουλο Κάμπος στον πάγκο! Ψηφίστε τον κορυφαίο κατά τη γνώμη σας!