Ο Βασιλειάδης δεν θέλει η Λαμία να γίνει... Ζωσιμάδες

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, βάζει... στοπ με τρεις διαφορετικούς τρόπους στην παρουσία οπαδών του ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Λαμίας, καθώς δεν θέλει νέους... Ζωσιμάδες. Τι ισχύει για ΠΑΟ στην Λάρισα και Ατρόμητο στην Τρίπολη.

Τα όσα συνέβησαν έξω και μέσα από το γήπεδο των Ζωσιμάδων την 20η αγωνιστική με οπαδούς του ΠΑΟΚ να συγκρούονται τόσο με την Αστυνομία όσο και με φιλάθλους του ΠΑΣ, έχει θορυβήσει αρκετά τον Υφυπουργό Αθλητισμού Γιώργο Βασιλειάδη που πήρε... μέτρα ενόψει της 22η αγωνιστικής.

Συγκεκριμένα για το παιχνίδι της Λαμίας με τον ΠΑΟΚ, μετά από εισήγηση της Αστυνομίας και της ΔΕΑΒ, αποφάσισε τα εξής:

-- Επιβλήθηκε απαγόρευση οργανωμένης μετακίνησης οπαδών στην Λαμία.

-- Επιβλήθηκε απαγόρευση μεμονωμένης μετακίνησης οπαδών στην πόλη.

-- ΔΕΝ θα εκδοθούν εισιτήρια για τους φιλοξενούμενους.

Κοινώς δεν θα υπάρξει θύρα για τους φιλοξενούμενους, οπότε η παρουσία φίλων του ΠΑΟΚ στο παιχνίδι είναι εξαιρετικά δύσκολη.

Μέτρα όμως πάρθηκαν και για τις αναμετρήσεις ΑΕΛ - Παναθηναϊκός και Αστέρας Τρίπολης - Ατρόμητος, με κάποιες... διαφορές.

ΑΕΛ - Παναθηναϊκός: Υπάρχει απαγόρευση οργανωμένης και μεμονωμένης μετακίνησης οπαδών, με τη διαφορά πως θα εκδοθούν εισιτήρια για τους φιλοξενούμενους.

Αστέρας - Ατρόμητος: Υπάρχει απαγόρευση ΜΟΝΟ για την οργανωμένη μετακίνηση οπαδών.

Μένει να δούμε κατά πόσο θα πιάσουν τόπο τα μέτρα.

Wonderkid

Είναι ο Zion Williamson ο νέος LeBron James;

Οι συγκρίσεις καλό είναι να αποφεύγονται. Εκτός και αν τις κάνουν τύποι σαν τον Steve Kerr. Τότε μάλλον αποκτούν αξία και εμείς λόγο να σου γνωρίσουμε τον Zion Williamson.

Face Control

Ο Ινσούα έπαιξε και για την Μπόκα

Πολλά χιλιόμετρα μακριά από το Φάληρο η αγαπημένη του Μπόκα Τζούνιορς έπαιζε κόντρα στη 'μισητή' Ρίβερ Πλέιτ και ο Εμανουέλ Ινσούα έπαιξε και γι' αυτή στο ντέρμπι. Και μάλιστα χωρίς να δεχθεί κάρτα!