Αυτή είναι η άμεση αντίδραση του ΠΑΟΚ

Λίγα λεπτά μετά την γνωστοποίηση για την αφαίρεση βαθμών από το πρωτοβάθμιο μονομελές όργανο της Super League, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ... αντέδρασε και πήρε θέση για την... καμπάνα που αλλάζει τις ισορροπίες στο πρωτάθλημα.

Αναμενόμενη αλλά σκληρή η τιμωρία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ από το πρωτοβάθμιο μονομελές όργανο της Super League. Συγκεκριμένα ο "δικέφαλος" τιμωρήθηκε με αφαίρεση τριών βαθμών, δυο αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών, ενώ έχασε το ματς με τον Ολυμπιακό στα... χαρτιά.

Η αντίδραση για την ομάδα της Θεσσαλονίκης ήταν άμεση με την "ασπρόμαυρη" ΠΑΕ να ασκεί έφεση, ελπίζοντας πως θα μειωθεί η ποινή. Όλα μάλιστα έγιναν γρήγορα, λες και το... περίμεναν στον ΠΑΟΚ.

Στον "δικέφαλο" μάλιστα έκαναν λόγο για απαράδεκτη απόφαση και νομικά αστοιχείωτη!

"Ηταν αναμενόμενη με βάση τη στημένη διαδικασία της Παρασκευή. Είναι ασφαλώς απαράδεκτη και νομικά αστοιχείωτη. Καταθέτουμε άμεσα έφεση. Σκοπός δεν είναι μόνο η δικαίωση αλλά και η τιμωρία όσων συμμετείχαν στο θέατρο της Παρασκευής".

NBA

Είναι ο Λούκα καλύτερος από τον Ντράζεν στα 19;

Ο Γιάννης Φιλέρης γράφει για το μύθο του Λούκα Ντόντσιτς που έχει ανατείλει για τα καλά και απειλεί να ξεπεράσει ολότελα (αν δεν το έχει κάνει ήδη) ιερά τέρατα όπως ο Ντράζεν Πέτροβιτς και ο Τόνι Κούκοτς.