Αφήνει τη συναυλία και πάει για... ρεβάνς ο Μίλτος Πασχαλίδης

Την ίδια στιγμή που η ΑΕΚ θα σφραγίζει το εισιτήριο πρόκρισης στους ομίλους του Champions League ο δημοφιλής τραγουδοποιός θα έδινε συναυλία στη γειτονιά του! Φαντάζεσαι τι συνέβη...

Ότι ο Μίλτος Πασχαλίδης είναι περισσότερο ΑΕΚ απ' όσο φαντάζεσαι, το είχαμε διαπιστώσει εκ του σύνεγγυς. Πριν από 8,5 μήνες ήταν που μιλούσαμε μαζί του.

Πέρα από τα λόγια πάντως, εδώ υπάρχουν πράξεις. Πράξεις που αποδεικνύουν την αστείρευτη αγάπη του για το κίτρινο και το μαύρο, το ενωσίτικο πάθος του. Όπως η αναβολή της συναυλίας του στο γήπεδο της Νέας Ιωνίας, που ήταν προγραμματισμένη για τις 28 Αυγούστου, και η μετάθεσή της για τις 12 Σεπτεμβρίου.

Ο ένας από τους λόγους είναι ασφαλείας.

Ο έτερος; Φαντάζεστε. "Θέλω να δω την ΑΕΚ", όπως έγραψε ο ίδιος.

Χάνεται αυτός ο (ιστορικός) αγώνας, Μίλτο; Όχι δα...

ΓΖ.

Longread

Ανηφόρες και χρονόμετρα

Μερικές σκέψεις του Θανάση Κρεκούκια για τους τρεις μεγάλους γύρους (Tour, Giro & Vuelta). Η κόντρα ανάμεσα στους all-rounders και τους ανηφορίστες και το μπραντεφέρ ανάμεσα στην παλιά και τη νέα γενιά.

Ζαν Πρες

Ο Γιώργος Μπόγρης ξέρει μπάσκετ

Ο Γιάννης Φιλέρης εξηγεί στο Ζαν Πρες γιατί η έκρηξη του Γιώργου Μπόγρη δεν είναι έκπληξη. Μιλάνε το παρελθόν, οι αριθμοί και το background του διεθνούς σέντερ του Ολυμπιακού.