Αφήνει τη συναυλία και πάει για... ρεβάνς ο Μίλτος Πασχαλίδης

Την ίδια στιγμή που η ΑΕΚ θα σφραγίζει το εισιτήριο πρόκρισης στους ομίλους του Champions League ο δημοφιλής τραγουδοποιός θα έδινε συναυλία στη γειτονιά του! Φαντάζεσαι τι συνέβη...

Ότι ο Μίλτος Πασχαλίδης είναι περισσότερο ΑΕΚ απ' όσο φαντάζεσαι, το είχαμε διαπιστώσει εκ του σύνεγγυς. Πριν από 8,5 μήνες ήταν που μιλούσαμε μαζί του.

Πέρα από τα λόγια πάντως, εδώ υπάρχουν πράξεις. Πράξεις που αποδεικνύουν την αστείρευτη αγάπη του για το κίτρινο και το μαύρο, το ενωσίτικο πάθος του. Όπως η αναβολή της συναυλίας του στο γήπεδο της Νέας Ιωνίας, που ήταν προγραμματισμένη για τις 28 Αυγούστου, και η μετάθεσή της για τις 12 Σεπτεμβρίου.

Ο ένας από τους λόγους είναι ασφαλείας.

Ο έτερος; Φαντάζεστε. "Θέλω να δω την ΑΕΚ", όπως έγραψε ο ίδιος.

Χάνεται αυτός ο (ιστορικός) αγώνας, Μίλτο; Όχι δα...

ΓΖ.

Columns

Ο Γιάννης δεν μίλησε μόνο για τον Θανάση

Με αφορμή τη ρατσιστική επίθεση στον Θανάση Αντετοκούνμπο, ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης εξηγεί την αναγκαιότητα της παρέμβασης του Γιάννη κυρίως για λογαριασμό των ανώνυμων θυμάτων του ρατσισμού.

Longread

Ελλάδα-Ρωσία 1-0: "10 και 11 πέφτουν για πεν."

Μετά από 25 χρόνια, ο δημιουργός Νιόπλιας, ο σκόρερ Μαχλάς και ο ρεπόρτερ αγωνιστικού χώρου Γιάννης Καραλής αναπολούν και διηγούνται στο Contra.gr την ιστορία της τεράστιας νίκης επί των Ρώσων (1-0).