
Ο Ούγκο Αλμέιδα έγινε 32 ετών, αλλά δεν τον πολυνοιάζει. Μεγαλώνει, αλλά αισθάνεται το ίδιο ακμαίος, το ίδιο σημαντικός. Κι ας μην σκοράρει το ίδιο εύκολα με το πλούσιο παρελθόν του.
Ο Πορτογάλος φορ της ΑΕΚ παρομοίασε εαυτόν μ' ένα μπουκάλι κρασί καλής ποιότητας από την πατρίδα του, ένα τυρί που όσο περνούν τα χρόνια τόσο πιο εύγευστο γίνεται. Πού; Στο facebook, ευχαριστώντας εκείνους που του ευχήθηκαν.
"Η ηλικία δεν μετράει, εκτός αν είσαι ένα κορυφαίο τυρί, ένα πολύ καλό κρασί του Πόρτο ή ο Ούγκο Αλμέιδα. Ευχαριστώ για την αγάπη σας την ημέρα των γενεθλίων μου. Νιώθω υπέροχα, νιώθω καλά", έγραψε και με το emoticon που συνόδευσε το σχόλιό του άφησε τον καθένα να βγάλει τα συμπεράσματά του.
Μετρ της διαχείρισης της εικόνας του ο Αλμέιδα, δίνει παραδείγματα.

Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος δεν ανήκει σε κανέναν πια
Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος, απελευθερωμένος από οπαδικές ταμπέλες και με θαυμαστή εσωτερική ισορροπία, μιλάει στο Contra.gr για ιστορίες, ποδοσφαιρικές και μη, που γνωρίζουν πολύ λίγοι.

Η 13χρονη Αλίσα Λιου δεν αγωνίζεται για να χάσει
Η Αλίσα Λιου είναι η νέα πρωταθλήτρια των ΗΠΑ, στο καλλιτεχνικό πατινάζ. Είναι και η πρώτη γυναίκα του σπορ που εκτέλεσε δύο triple axels σε πρόγραμμα της. Η Αλίσα Λιου είναι μόλις 13 χρόνων.

Οι 2 Κοντροί #4: Προκρίνεται ο Ολυμπιακός;
Γιάννης Φιλέρης και Θανάσης Κρεκούκιας αφήνουν για λίγο στην άκρη τους τσακωμούς στον αέρα των '2 Κοντρών' και αναλύουν τις πιθανότητες του Ολυμπιακού για την πρόκριση στο παγωμένο Κίεβο.