"Αμάν, πού ήρθαμε!"

H AEK έφτασε λίγο πριν τις 7 το απόγευμα της Παρασκευής στο αεροδρόμιο της Λάρνακας με πτήση της Emirates για την Κύπρο, και οι "κιτρινόμαυροι"... τα είδαν όλα λόγω της υγρασίας αμέσως όταν άνοιξαν οι πόρτες του αεροδρομίου.

"Αμάν, πού ήρθαμε!"

Με το που άνοιξαν οι πόρτες του αεροδρομίου Λάρνακας για να βγουν τα μέλη της αποστολής της ΑΕΚ, οι περισσότεροι τα είδαν… όλα. Η ζέστη είναι λίγο πιο αισθητή στο νησί της Αφροδίτης λόγω των πολύ υψηλών ποσοστών υγρασίας.

Τα παλαιότερα στελέχη του ποδοσφαιρικού τμήματος και φυσικά ο Κετσπάγια, γνώριζαν τι ακριβώς επρόκειτο να συναντήσουν από τα τελευταία ταξίδια της ΑΕΚ την τελευταία 7ετία στο νησί (ο προκριματικός με την Ομόνοια το 2008 και ένα φιλικό με την Ανόρθωση το 2011), αλλά οι νεότεροι μία "ήττα", ως προς τις καιρικές συνθήκες την έπαθαν.

ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΟΠΑΔΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

Περίπου 50 οπαδοί της "Ένωσης" περίμεναν την αποστολή της ΑΕΚ στο αεροδρόμιο της Λάρνακας και υποδέχτηκαν την ομάδα βγαίνοντας κάποιες φωτογραφίες κυρίως με τα τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα που τράβηξαν τα βλέμματα. Οι οπαδοί της "Ένωσης" μίλησαν με ορισμένα μέλη της αποστολής για κάποια ώρα και ανανέωσαν το ραντεβού τους για το Σάββατο στο γήπεδο "Αντώνης Παπαδόπουλος" της Ανόρθωσης για το φιλικό κόντρα στην κυπριακή ομάδα.

ΑΚ.Γ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK