Απαλλαγή ΑΕΚ για τον τελικό του Κυπέλλου

Στην ΠΑΕ ΑΕΚ είχε ασκηθεί δίωξη από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα Κωνσταντίνο Σιμιτζόγλου

Απαλλαγή ΑΕΚ για τον τελικό του Κυπέλλου

Όχι μόνο κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδας τον περασμένο Μάιο αλλά απαλλάχθηκε και για δύο από τις τρεις κατηγορίες που περιλαμβάνονταν στην δίωξη που της είχε ασκήσει ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου την 1η Ιουλίου.

Η πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ απάλλαξε την ΑΕΚ από την κατηγορία της εισόδου οπαδών της σε κερκίδα εκτός από τις ονομαστικές προσκλήσεις που είχαν εκδοθεί αλλά και για εξύβριση του Γιώργου Γκιρτζίκη, πρώην προέδρου της ΕΠΟ από φιλάθλους της 'Ένωσης".

Η επιτροπή πάντως, δήλωσε αναρμόδια για την κατηγορία "μη απονομή Κυπέλλου στους παίκτες της νικήτριας ομάδας, κατόπιν αντίστοιχης προτροπής του προέδρου της". Ο Γιώργος Γκιρτζίκης είχε καταγγείλει ότι… "δεν μου επέτρεψαν να κάνω την απονομή. Με εντολή παράγοντα της ΑΕΚ μπήκε ανθρώπινο "τείχος" μπροστά από εμένα και ο συγκεκριμένος παράγοντας είπε στους παίκτες "πάρτε το μόνοι σας".

Η υπόθεση όσον αφορά το συγκεκριμένο σκέλος παραπέμπεται στην Επιτροπή Δεοντολογίας που με τις υποθέσεις που έχει να ασχοληθεί, προλαβαίνει, δεν προλαβαίνει να βγάλει απόφαση μέχρι τον επόμενο τελικό.

Α.ΠΛ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK