Απαλλαγή ΑΕΚ για τον τελικό του Κυπέλλου

Στην ΠΑΕ ΑΕΚ είχε ασκηθεί δίωξη από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα Κωνσταντίνο Σιμιτζόγλου

Όχι μόνο κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδας τον περασμένο Μάιο αλλά απαλλάχθηκε και για δύο από τις τρεις κατηγορίες που περιλαμβάνονταν στην δίωξη που της είχε ασκήσει ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου την 1η Ιουλίου.

Η πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ απάλλαξε την ΑΕΚ από την κατηγορία της εισόδου οπαδών της σε κερκίδα εκτός από τις ονομαστικές προσκλήσεις που είχαν εκδοθεί αλλά και για εξύβριση του Γιώργου Γκιρτζίκη, πρώην προέδρου της ΕΠΟ από φιλάθλους της 'Ένωσης".

Η επιτροπή πάντως, δήλωσε αναρμόδια για την κατηγορία "μη απονομή Κυπέλλου στους παίκτες της νικήτριας ομάδας, κατόπιν αντίστοιχης προτροπής του προέδρου της". Ο Γιώργος Γκιρτζίκης είχε καταγγείλει ότι… "δεν μου επέτρεψαν να κάνω την απονομή. Με εντολή παράγοντα της ΑΕΚ μπήκε ανθρώπινο "τείχος" μπροστά από εμένα και ο συγκεκριμένος παράγοντας είπε στους παίκτες "πάρτε το μόνοι σας".

Η υπόθεση όσον αφορά το συγκεκριμένο σκέλος παραπέμπεται στην Επιτροπή Δεοντολογίας που με τις υποθέσεις που έχει να ασχοληθεί, προλαβαίνει, δεν προλαβαίνει να βγάλει απόφαση μέχρι τον επόμενο τελικό.

Α.ΠΛ.

Ολυμπιακός

Ξορκίζοντας τον Κόντε

Ο Γιάννης Φιλέρης θυμάται το γκολ του Κόντε και πιστεύει ότι το φάντασμα του προ 20ετίας αποκλεισμού ξορκίστηκε οριστικά από το ευτυχισμένο Καραϊσκάκη στο 3-1 του Φορτούνη.

Longread

Οι 11 κορυφαίοι Βραζιλιάνοι της Ελλάδας

Το Contra.gr επέλεξε και σας παρουσιάζει τους 11 καλύτερους Βραζιλιάνους που έχουν αγωνιστεί στην Ελλάδα. Χωρίς σύστημα, με τον Πάουλο Κάμπος στον πάγκο! Ψηφίστε τον κορυφαίο κατά τη γνώμη σας!