Δεν τα παρατάει για Λέσκοτ η ΑΕΚ

Την ξαφνική εμπλοκή που προέκυψε μετά τη σφήνα της Πεσκάρα θέλησαν να ξεπεράσουν οι "κιτρινόμαυροι" και σύμφωνα με όσα διαρρέονται βελτίωσαν την προσφορά τους, σε ό,τι αφορά στο οικονομικό, ενώ προσφέρουν πλέον στον Άγγλο αμυντικό κλειστό διετές συμβόλαιο και όχι 1+1 που του είχαν προτείνει αρχικά.

Αυτή τη στιγμή όμως είμαστε ακόμα στο αν" όμως και εκκρεμούν ακόμα ζητήματα για να δούμε αν θα προχωρήσει η μεταγραφή που θα αλλάξει επίπεδο την άμυνα της ΑΕΚ και θα κάνει δύο τους στόπερ με παραστάσεις πολύ υψηλού επιπέδου.

Οι άνθρωποι που τρέχουν, πάντως, τα μεταγραφικά της ΑΕΚ, καλού-κακού κοιτάζουν και κάποιες ακόμα περιπτώσεις κεντρικών αμυντικό σε περίπτωση που στραβώσει του Λέσκοτ. Μέχρι το βράδυ πάντως, υπάρχει η αίσθηση ότι θα ξέρουμε για το αν ο Λέσκοτ, επιλέξει την ΑΕΚ, την Πεσκάρα ή κάποια άλλη από τις προτάσεις που έχει στα χέρια του.

Ακ.Γ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Μπλέξιμο με Λέσκοτ και Πεσκάρα
"Ο Λέσκοτ πάει σε έναν τυχαίο σύλλογο"

Ζαν Πρες

Ο Γιώργος Μπόγρης ξέρει μπάσκετ

Ο Γιάννης Φιλέρης εξηγεί στο Ζαν Πρες γιατί η έκρηξη του Γιώργου Μπόγρη δεν είναι έκπληξη. Μιλάνε το παρελθόν, οι αριθμοί και το background του διεθνούς σέντερ του Ολυμπιακού.

Face Control

Ο Βιεϊρίνια βάζει γκολ για κούπες

Ο Βιεϊρίνια 'έσβησε' τον Πρίγιοβιτς. Το γκολ-φάουλ στην Τρίπολη, στο ίδιο λεπτό με τον περασμένο Μάη, ήταν επίδειξη ανωτερότητας. Οπως ακριβώς στο ΟΑΚΑ με την ΑΕΚ. Γκολ τίτλου.