Δεν τα παρατάει για Λέσκοτ η ΑΕΚ

Την ξαφνική εμπλοκή που προέκυψε μετά τη σφήνα της Πεσκάρα θέλησαν να ξεπεράσουν οι "κιτρινόμαυροι" και σύμφωνα με όσα διαρρέονται βελτίωσαν την προσφορά τους, σε ό,τι αφορά στο οικονομικό, ενώ προσφέρουν πλέον στον Άγγλο αμυντικό κλειστό διετές συμβόλαιο και όχι 1+1 που του είχαν προτείνει αρχικά.

Αυτή τη στιγμή όμως είμαστε ακόμα στο αν" όμως και εκκρεμούν ακόμα ζητήματα για να δούμε αν θα προχωρήσει η μεταγραφή που θα αλλάξει επίπεδο την άμυνα της ΑΕΚ και θα κάνει δύο τους στόπερ με παραστάσεις πολύ υψηλού επιπέδου.

Οι άνθρωποι που τρέχουν, πάντως, τα μεταγραφικά της ΑΕΚ, καλού-κακού κοιτάζουν και κάποιες ακόμα περιπτώσεις κεντρικών αμυντικό σε περίπτωση που στραβώσει του Λέσκοτ. Μέχρι το βράδυ πάντως, υπάρχει η αίσθηση ότι θα ξέρουμε για το αν ο Λέσκοτ, επιλέξει την ΑΕΚ, την Πεσκάρα ή κάποια άλλη από τις προτάσεις που έχει στα χέρια του.

Ακ.Γ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Μπλέξιμο με Λέσκοτ και Πεσκάρα
"Ο Λέσκοτ πάει σε έναν τυχαίο σύλλογο"

Wonderkid

Είναι ο Zion Williamson ο νέος LeBron James;

Οι συγκρίσεις καλό είναι να αποφεύγονται. Εκτός και αν τις κάνουν τύποι σαν τον Steve Kerr. Τότε μάλλον αποκτούν αξία και εμείς λόγο να σου γνωρίσουμε τον Zion Williamson.

Face Control

Ο Ινσούα έπαιξε και για την Μπόκα

Πολλά χιλιόμετρα μακριά από το Φάληρο η αγαπημένη του Μπόκα Τζούνιορς έπαιζε κόντρα στη 'μισητή' Ρίβερ Πλέιτ και ο Εμανουέλ Ινσούα έπαιξε και γι' αυτή στο ντέρμπι. Και μάλιστα χωρίς να δεχθεί κάρτα!