Δεν βρίσκεται στην Ελλάδα ο Βράνιες και δεν θα επιστρέψει!

Ο Ογκνιέν Βράνιες, όχι απλά δεν πήγε στην προπόνηση, αλλά δεν βρίσκεται καν στην Ελλάδα όπως αναφέρει το περιβάλλον του. Αδικαιολογήτως απών ο παίκτης σύμφωνα με την ΑΕΚ. Άγνωστες οι επόμενες κινήσεις των δύο εμπλεκόμενων πλευρών.

Ο Βόσνιος στόπερ, Ογκνιέν Βράνιες δεν πήγε στην προπόνηση της ΑΕΚ το πρωί της Τρίτης (17/1) και σύμφωνα με πληροφορίες του Contra.gr ο παίκτης δεν βρίσκεται στην Ελλάδα...

Μάλιστα, στο περιβάλλον του ποδοσφαιριστή αναφέρεται ότι ο "Όγκι" δεν προτίθεται κιόλας να επιστρέψει στην πατρίδα μας, χωρίς κιόλας να τον ενδιαφέρουν οι κυρώσεις γιατί είναι εξαιρετικά απογοητευμένος!

Από το βράδυ της Τρίτης (16/1) είχαν εκφραστεί ανησυχίες για το αν ο Ογκνιέν Βράνιες θα πάει στην προπόνηση της Πέμπτης.

Όσοι φοβήθηκαν τελικά επιβεβαιώθηκαν γιατί ο Βόσνιος δεν... πάτησε στα Σπάτα και παραμένει άφαντος από χθες που τον "έψαχναν" έπειτα από το... βιενέζικο βίντεο που "ανέβασε" στα social media.

H ΑΕΚ χαρακτήρισε την απουσία του αδικαιολόγητη, ενώ με την ενέργειά του αυτή ο Βράνιες και ο μάνατζερ του που τραβάνε την υπόθεση στα άκρα, την ίδια ώρα που ο παίκτης δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2019.

Οι εξελίξεις αναμένονται ενδιαφέρουσες...

Σίγουρα, πάντως, για να κάνει ο Βράνιες τέτοιες ενέργειες μεταφράζεται ότι έχει βρει σύλλογο και θα πιέσει να φύγει με κάθε τρόπο.

Ήμουν Μέσα

Όταν μας έφτυναν στο Αμπντί Ιπεκτσί

Ολυμπιακός και Εφές έχουν παίξει 41 φορές στην Ευρωλίγκα στο τελευταίο τέταρτο του αιώνα και ο Γιάννης Φιλέρης θυμάται την πρώτη μονομαχία τους. Όταν ο Ιωαννίδης θύμιζε τον Νικηταρά τον Τουρκοφάγο.