Δίπλα στον Τάσο οι παλαίμαχοι της ΑΕΚ

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ, Τάσος Κωνσταντίνου, δίνει τον πιο δύσκολο αγώνα της ζωής του και οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές της «Ένωσης» στέκονται στο πλευρό του.

Δίπλα στον Τάσο οι παλαίμαχοι της ΑΕΚ

Στις 16 Μαρτίου του 1977, ο Τάσος ήταν ένας από τους 13 παίκτες της ΑΕΚ που απέκλεισαν την Κουίνς Παρκ Ρέιντζερς και έγραψαν την πιο χρυσή ευρωπαϊκή σελίδα της ομάδας. Στις 16 Μαρτίου του 2016, ένα χιλιόμετρο πιο πέρα, ο Κύπριος άσος της δεκαετίας του '70 θα ανταμώσει με τους παλιούς του συμπαίκτες για έναν διαφορετικό αγώνα. Ο Τάσος Κωνσταντίνου δίνει εδώ και καιρό τον πιο δύσκολο αγώνα, προσπαθώντας να ξεπεράσει ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας, και οι Παλαίμαχοι της ΑΕΚ είναι κοντά του με κάθε τρόπο.

Το βράδυ της Τετάρτης στις 9 θα συγκεντρωθούν στο Μεζεδοπωλείο «Μπάρμπα Αλέξης» (Σαλαμίνος 70, Νέα Χαλκηδόνα, τηλ. 2102583415) τον σκοπό την οικονομική ενίσχυση του παλιού τους συμπαίκτη και περιμένουν τους φίλους της ΑΕΚ να συνδράμουν. Μια βραδιά με ανατολίτικες νοστιμιές και ζωντανή μουσική θα συνδυασθεί με έναν ιερό σκοπό. Αξίζει να είμαστε εκεί.

Α.Γ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK