Έφυγε από την ΑΕΚ αποτυχημένος και παίρνει πρωτάθλημα!

Αποκτήθηκε με σκοπό να φορτώσει τα αντίπαλα δίχτυα με γκολ. Το έκανε εν μέρει, αλλά ένα χρόνο αργότερα αποχώρησε από την ΑΕΚ ως αποτυχημένος και... ακριβός. Λίγους μήνες αργότερα οδηγεί τη νέα του ομάδα στην κατάκτηση του πρωταθλήματος! Διαβάστε ποιος είναι (VIDEOS).

Τις τελευταίες μεταγραφικές περιόδους η ΑΕΚ έχει αποκτήσει αρκετούς ποδοσφαιριστές... λαχεία. Δηλαδή παίκτες είτε άγνωστους, είτε με την καριέρα τους να μην βρίσκεται στα πάνω της. Κάποιοι έχουν βγει (Σιμόες, Γιόχανσον τα καλύτερα παραδείγματα), άλλοι όμως πέρασαν και δεν ακούμπησαν.

Στη δεύτερη κατηγορία βρίσκεται ο Ντιέγκο Μπουονανότε. Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός, βέβαια, τα έβαλε τα γκολάκια του πέρσι, όμως δεν κόλλησε ποτέ με την ΑΕΚ και αποχώρησε αυτό το καλοκαίρι.

Που βρίσκεται τώρα; Στην Χιλή και συγκεκριμένα την Ουνιβέρσιδάδ Κατόλικα με στην οποία όχι μόνο παίζει βασικός, αλλά έχει πετύχει 8 γκολ σε 12 εμφανίσεις και βρίσκεται με την ομάδα του στην κορυφή της βαθμολογίας!

Στο τελευταίο παιχνίδι, ντέρμπι κορυφής, πέτυχε δυο γκολ και βοήθησε έτσι ώστε η Κατόλικα να κερδίσει με το εντυπωσιακό 6-2. Ας δούμε ορισμένα από τα φετινά του κατορθώματα. 

Longread

Η 11άδα των κοντών μάγων της μπάλας

Το Contra.gr επέλεξε 11 ποδοσφαιριστές ως 1μ70, μικρούς στο μάτι, που όμως άφησαν το αποτύπωμά τους στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Ψηφίστε στο poll τον, κατά τη γνώμη σας, κορυφαίο όλων!