"Εγκεφαλικό" από τις απαιτήσεις του Κάιπερς!

O Oύγκο Κάιπερς φρόντισε να ζητήσει τόσα χρήματα έτσι ώστε να μην πάει σίγουρα στην ΑΕΚ. Ο ατζέντης του Βέλγου φορ του Εργοτέλη που χειρίζεται την υπόθεση έκοψε την άλυσο!

Καμία περίπτωση δεν δίνουν οι παροικούντες την ελληνική ποδοσφαιρική Ιερουσαλήμ να φορέσει τη φανέλα της ΑΕΚ ο Ούγκο Κάιπερς.

Εκτός από το ότι έχει γυρίσει το... μάτι του ατζέντη του 21χρονου Βέλγου άσου αφού πιστεύει ότι η Ενωση δεν προσέγγισε με το σωστό τρόπο τον πελάτη του, υπάρχουν και οι οικονομικές απαιτήσεις.

Ο Κάιπερς έχει βάλει ως μίνιμουμ όρο να πάρει 150.000 ευρώ ετήσιες αποδοχές (καθαρά) ποσό που φυσικά δεν προτίθεται να δαπανήσει η ΑΕΚ για έναν παίκτη ο οποίος πέρυσι αγωνίστηκε στη Β' Εθνική.

Το που θα καταλήξει ο παίκτης του Εργοτέλη. Ο ατζέντης του πάντως παρουσιάζεται αισιόδοξος ότι σύντομα θα έχει στα χέρια του πρόταση από χώρα της κεντρικής Ευρώπης. Και με καλά λεφτά.  Εκτός αν προλάβει ο Ολυμπιακός που παρακολουθεί με ενδιαφέρον την υπόθεση.

Ν.Γ.

Wonderkid

Είναι ο Zion Williamson ο νέος LeBron James;

Οι συγκρίσεις καλό είναι να αποφεύγονται. Εκτός και αν τις κάνουν τύποι σαν τον Steve Kerr. Τότε μάλλον αποκτούν αξία και εμείς λόγο να σου γνωρίσουμε τον Zion Williamson.

Face Control

Ο Ινσούα έπαιξε και για την Μπόκα

Πολλά χιλιόμετρα μακριά από το Φάληρο η αγαπημένη του Μπόκα Τζούνιορς έπαιζε κόντρα στη 'μισητή' Ρίβερ Πλέιτ και ο Εμανουέλ Ινσούα έπαιξε και γι' αυτή στο ντέρμπι. Και μάλιστα χωρίς να δεχθεί κάρτα!