Είχε συμφωνήσει με την Λίβερπουλ ο Χριστοδουλόπουλος!

Αποκαλυπτικός ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος σε συνέντευξη που παραχώρησε σε περιοδικό. Δήλωσε γιατί χάλασε η μεταγραφή του στην Λίβερπουλ όταν ήταν 20 ετών!

Είχε συμφωνήσει με την Λίβερπουλ ο Χριστοδουλόπουλος!

Πριν από μία δωδεκαετία, όταν ακόμα αγωνιζόταν στον ΠΑΟΚ των χιλίων προβλημάτων, ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος έφτασε μία ανάσα από τη μεταγραφή του στην Λίβερπουλ.

Ήταν καλοκαίρι του 2006 όταν ο "δικέφαλος" άναψε το πράσινο φως για να δοκιμαστεί από τους "reds" έτσι ώστε να πείσει και να φέρει χρήματα στα ταμεία της ομάδας. Οι Άγγλοι γνώριζαν πως υπήρχαν οφειλές προς το πρόσωπο του και θέλησαν να τον πάρουν ελεύθερο. Κάπως έτσι χάλασε η μεταγραφή.

Την αποκάλυψη έκανε ο ίδιος ο Λάζαρος σε συνέντευξη του στο "People":

"Υπήρχε ενημέρωση από τον ΠΑΟΚ προς εμένα ότι θα έφευγα δανεικός γιατί δεν με υπολόγιζε ο προπονητής. Την ίδια στιγμή, ήμουν 6-7 μήνες απλήρωτος, παίρνοντας ούτως ή άλλως λίγα χρήματα για τα δεδομένα της δουλειάς. Είχα μια πρόταση από τη Λίβερπουλ με έτοιμα γραμμένα τα συμβόλαια. Ενημέρωσα τον ΠΑΟΚ για την πρόταση και ζήτησαν κάποια χρήματα από την ομάδα.

Η αγγλική ομάδα πίστευε ότι μπορούσε να με πάρει λόγω νομικών κατοχυρώσεων, αλλά τα πράγματα δυστυχώς δεν πήγαν όπως ήθελαν. Έτσι, έμεινα στον ΠΑΟΚ. Γεύτηκα για πολύ λίγο το όνειρο του να είσαι μέλος μιας τόσο μεγάλης ομάδας του εξωτερικού. Είχα πάει στην Αγγλία για δύο μέρες. Πέρασα ιατρικές εξετάσεις και είχα υπογράψει το προσύμφωνο, αλλά τελικά γύρισα πίσω".

News 24/7

24MEDIA NETWORK