Έκανε... ντεμπούτο στη Λαμία ο Αϊντάρεβιτς

Ο Άστριτ Αϊντάρεβιτς δεν έχασε την ευκαιρία να παρακολουθήσει την ΑΕΚ στον αγώνα της Λαμίας για το Κύπελλο κάνοντας… ντεμπούτο για πρώτη φορά σε αγώνα της νέας ομάδας του, έστω κι από την εξέδρα. 

O Άστριτ Αϊντάρεβιτς έκανε… ντεμπούτο στον αγώνα Κυπέλλου της ΑΕΚ στη Λαμία παρακολουθώντας για πρώτη φορά τη νέα του ομάδα από την εξέδρα.

Ο Σουηδός ταξίδεψε στη Λαμία μαζί με τον Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς, στο πλαίσιο της επιθυμίας του να μπει το συντομότερο δυνατό στο κλίμα της ομάδας μετά από την ανακοίνωση της προσθήκης του και με τη συμμετοχή στην πρώτη του προπόνηση στα Σπάτα.

Ο Αϊντάρεβιτς, λοιπόν, δεν έχασε την ευκαιρία και είδε από κοντά το πρώτο ματς της «Ένωσης» λίγο πριν ανεβάσει στροφές για να μπει και αυτός.

Α.Γ.

Face Control

Στην Arsenal ο Ηλίας έμαθε να διασκεδάζει

Ξέρεις τι ισχύει για τα παρασκήνια. Όταν είναι καλά, βγαίνει προς τα έξω. Πόσω μάλλον όταν η 'παράσταση' αφορά μια ομάδα νεαρών που διασκεδάζουν. Αυτό έμαθε να κάνει στην Arsenal o Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης.

Face Control

Ο Μαρτίνς βάζει δύσκολα στον εαυτό του

Ο Πέδρο Μαρτίνς ακόμα ψάχνεται, ακόμα 'χτίζει' και το κάνει σε μία κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος. Ο κόσμος του Ολυμπιακού, όμως, αντέχει δεύτερη σερί χρονιά χωρίς πρωτάθλημα; Ιδού η απορία...