Έκπληξη για την ποινή στην ΑΕΚ, ετοιμάζουν έφεση

Στην ΑΕΚ περίμεναν μια πιο… ήπια ποινή για τα επεισόδια στον αγώνα με τον Ατρόμητο και πλέον ρίχνουν το βάρος στην έφεση προκειμένου να διορθώσουν την κατάσταση, αν διορθώνεται.

Έκπληξη για την ποινή στην ΑΕΚ, ετοιμάζουν έφεση

H ποινή για τα επεισόδια στο Περιστέρι ενδεχομένως να αλλάξει αρκετά πράγματα σε ότι αφορά τα δεδομένα της ΑΕΚ από εδώ και πέρα στο πρωτάθλημα, αφού -κυρίως- η αφαίρεση βαθμών και οι δύο αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών αφαιρούν από την "Ένωση" κάθε πλεονέκτημα που έχει εξασφαλιστεί μέχρι τώρα.

Χωρίς κόσμο με τον Πανιώνιο

H AEK θα κάνει έφεση για να παίξει με κόσμο με τον Πανιώνιο, ωστόσο για να αλλάξει κάτι και να μην αρχίσει να μετράει η τιμωρία της από τώρα, θα πρέπει να γίνει η εκδίκαση μέσα στην εβδομάδα και φυσικά να δικαιωθεί προκειμένου να αποφύγει την… ερημιά την Κυριακή στην Καλογρέζα.

Πάντως αυτό το σενάριο συγκεντρώνει πολύ λίγες πιθανότητες αφού ακόμα και αν η ΑΕΚ καταφέρει μέσω της έφεσης να "ρίξει" την τιμωρία της π.χ. στη μία αγωνιστική χωρίς κόσμο, τότε -πάλι- θα εκτίσει στο ματς με τους Νεοσμυρνιώτες στο ΟΑΚΑ την άλλη (αγωνιστική) κεκλεισμένων.

Έκπληξη για την απόφαση, το βάρος στην έφεση

Πλέον οι "κιτρινόμαυροι" ρίχνουν το βάρος στην έφεση με την ελπίδα ότι η ποινή θα μειωθεί. Από πλευράς της ΠΑΕ δεν υπάρχει για την ώρα κάποιο σχόλιο, παρά το αρχικό… σοκ της είδησης της τιμωρίας η οποία ήταν αρκετά μεγαλύτερη σε σχέση με αυτό που περίμεναν να ακούσουν στην ΑΕΚ. Είναι χαρακτηριστικό πως το περιστατικό με τον τραυματισμό οπαδού του Ατρομήτου με αιχμηρό αντικείμενο δεν συμπεριλαμβανόταν καν στη δικογραφία, ενώ από το νομικό επιτελείο της "Ένωσης" θεωρούσαν ότι δεν θα υποστούν μια τιμωρία λίγο μικρότερη από εκείνη του Παναθηναϊκού στη Λεωφόρο, παρότι οι "κιτρινόμαυροι" δεν ήταν γηπεδούχοι στο Περιστέρι και δεν πήραν καν εισιτήρια.

Στην ΑΕΚ εκτιμούσαν ότι είχε γίνει αποδεκτό από όλες τις πλευρές ότι η Αστυνομία είχε σοβαρές ευθύνες λόγω της μη ύπαρξης διαχωριστικού ανάμεσα στους οπαδούς των δύο ομάδων. Στη δυσλειτουργία των αρχών, στάθηκε και ο Σταύρος Κοντονής μετά τα επεισόδια στο Περιστέρι, γεγονός που δημιούργησε την εντύπωση ότι τα δεδομένα ήταν εντελώς διαφορετικά σε σχέση με αυτό που αντιμετωπίζουν τώρα οι "κιτρινόμαυροι".

Α.Γ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΚΑΜΠΑΝΑ: -3 για ΑΕΚ και Ατρόμητο!

News 24/7

24MEDIA NETWORK