Εξω από το κάδρο ο Λυσσάνδρου

Το όνομα του Μηνά Λυσσάνδρου ακούστηκε για την προεδρεία της Λίγκας, ωστόσο το στέλεχος της ΠΑΕ ΑΕΚ, που έχει αναλάβει πολλές ευθύνες" δεν έδειξε καθόλου "ζεστός" στην προοπτική.

Η κούρσα για τη διαδοχή στην προεδρεία της Superleague άρχισε αφού ο Γιώργος Στράτος θέλει να... απαλλαχθεί από το βάρος.

Πρόθυμοι πάντως να βάλουν το κεφάλι τους στη λαιμητόμο δεν υπάρχουν πολλοί. Για την ακρίβεια δεν υπάρχει κανείς αφού ένα-ένα τα ονόματα "καίγονται".

Ο Μηνάς Λυσσάνδρου, ας πούμε, έσπευσε, μέσω της ΑΕΚ, να διαψεύσει το γεγονός ότι θα είναι υποψήφιος για την ηγεσία του συνεταιρισμού.

Λογικό από την άποψη ότι ο δικηγόρος της Ενωσης "τρέχει" πολλά και σημαντικά θέματα για την ομάδα του και προφανώς δεν έχει το χρόνο να ασχοληθεί.

Αναζητείται, άρα, υποψήφιος ο οποίος θα έχει μεγαλύτερη άνεση κίνησης αλλά θα είναι και πρόσωπο κοινής αποδοχής. Εδώ είναι και τα περισσότερα δύσκολα.

Columns

Ο Γιάννης δεν μίλησε μόνο για τον Θανάση

Με αφορμή τη ρατσιστική επίθεση στον Θανάση Αντετοκούνμπο, ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης εξηγεί την αναγκαιότητα της παρέμβασης του Γιάννη κυρίως για λογαριασμό των ανώνυμων θυμάτων του ρατσισμού.