Εξω από το κάδρο ο Λυσσάνδρου

Το όνομα του Μηνά Λυσσάνδρου ακούστηκε για την προεδρεία της Λίγκας, ωστόσο το στέλεχος της ΠΑΕ ΑΕΚ, που έχει αναλάβει πολλές ευθύνες" δεν έδειξε καθόλου "ζεστός" στην προοπτική.

Η κούρσα για τη διαδοχή στην προεδρεία της Superleague άρχισε αφού ο Γιώργος Στράτος θέλει να... απαλλαχθεί από το βάρος.

Πρόθυμοι πάντως να βάλουν το κεφάλι τους στη λαιμητόμο δεν υπάρχουν πολλοί. Για την ακρίβεια δεν υπάρχει κανείς αφού ένα-ένα τα ονόματα "καίγονται".

Ο Μηνάς Λυσσάνδρου, ας πούμε, έσπευσε, μέσω της ΑΕΚ, να διαψεύσει το γεγονός ότι θα είναι υποψήφιος για την ηγεσία του συνεταιρισμού.

Λογικό από την άποψη ότι ο δικηγόρος της Ενωσης "τρέχει" πολλά και σημαντικά θέματα για την ομάδα του και προφανώς δεν έχει το χρόνο να ασχοληθεί.

Αναζητείται, άρα, υποψήφιος ο οποίος θα έχει μεγαλύτερη άνεση κίνησης αλλά θα είναι και πρόσωπο κοινής αποδοχής. Εδώ είναι και τα περισσότερα δύσκολα.

Longread

Η 11άδα των κοντών μάγων της μπάλας

Το Contra.gr επέλεξε 11 ποδοσφαιριστές ως 1μ70, μικρούς στο μάτι, που όμως άφησαν το αποτύπωμά τους στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Ψηφίστε στο poll τον, κατά τη γνώμη σας, κορυφαίο όλων!