Έντυσε στα "κιτρινόμαυρα" πρώην συμπαίκτη του ο Αραούχο

Τον Σέρχιο Αραούχο ανυπομονούν να δουν με την "κιτρινόμαυρη" φανέλα οι φίλοι της ΑΕΚ, ο Αργεντινός όμως, "έντυσε" με αυτήν έναν... πρώην συμπαίκτη του! (PHOTO)

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΟΣΦΠ - ΑΕΚ (ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΟΣΦΠ - ΑΕΚ (ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Το σίριαλ της μεταγραφής του Σέρχιο Αραούχο στην ΑΕΚ καλά κρατεί, με τους φίλους της Ένωσης να μπαινοβγαίνουν συνεχώς στα social media του Αργεντινού προκειμένου να... πετύχουν κάποιο στοιχείο που να δείχνει επιστροφή.

Το Σάββατο (26/8) ο επιθετικός της Λας Πάλμας ανέβασε μια φωτογραφία στη σελίδα του στο instagram με τις επικαλαμίδες του στις οποίες έχει φωτογραφία του από πανηγυρισμό του με τη φανέλα της ΑΕΚ!

Έντυσε στα "κιτρινόμαυρα" πρώην συμπαίκτη του ο Αραούχο

Μια ημέρα αργότερα, ανέβασε μια φωτογραφία με "κιτρινόμαυρη" φανέλα, στην οποία όμως δεν είναι εκείνος, αλλά ο πολύ καλός του φίλος και πρώην συμπαίκτης του στην Μπόκα Τζούνιορς, Νίκο Μαρτίνες.

Ο Μαρτίνες είναι 25 ετών, αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός και μέχρι και τη φετινή σεζόν αγωνιζόταν στην θυγατρική ομάδα της Λας Πάλμας στην τέταρτη κατηγορία της Ισπανίας. Παραμένει ελεύθερος κι έτσι ο Αραούχο τον.... έντυσε στα "κιτρινόμαυρα". Λέτε να θέλει να μας πει κάτι;

Έντυσε στα "κιτρινόμαυρα" πρώην συμπαίκτη του ο Αραούχο

News 24/7

24MEDIA NETWORK