Έπαθαν πλάκα με Γιόχανσον στην ΑΕΚ!

Ο Γιάκομπ Γιόχανσον αποτελεί υπόδειγμα επαγγελματισμού στα Σπάτα από την πρώτη μέρα που φόρεσε τη φανέλα της ΑΕΚ, ωστόσο το τελευταίο διάστημα έχουν παραδεχτεί οι πάντες των ακούραστο Σουηδό!

Έπαθαν πλάκα με Γιόχανσον στην ΑΕΚ!
johanson ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο ποδοσφαιριστής που το τελευταίο διάστημα ανέβασε ρυθμό στις… μηχανές ( λόγω της συμμετοχής του στους αγώνες της Εθνικής Σουηδίας) χωρίς όμως να χάσει καθόλου δρόμο ως προς τις υποχρεώσεις του με την ΑΕΚ, είναι ο Γιάκομπ Γιόχανσον.

Ο Σουηδός μέσος της «Ένωσης» μετά τα ματς της Σουηδίας με Γαλλία και Ουγγαρία, τέθηκε κατευθείαν στη διάθεση του Μοράις ο οποίος δεν το πολυσκέφτηκε για να τον δοκιμάσει με τους βασικούς και να τον ξεκινήσει -κατά πάσα πιθανότητα- στο φιλικό με τον Ατρόμητο.

Στα Σπάτα έχουν πάθει την πλάκα τους με τη διάθεση που δείχνει ο Γιόχανσον και με τον επαγγελματισμό του Σουηδού. Η διάθεσή του δεν πέφτει ούτε με δεδομένη την κούραση που έχει από τα πρόσφατα ταξίδια που έκανε για να ενσωματωθεί στην Εθνική Ομάδα της πατρίδας του ο μέσος της ΑΕΚ, και αυτό είναι κάτι που συζητιέται αρκετά -και- τον τελευταίο καιρό στο προπονητικό κέντρο της ομάδας.

ΑΚ.Γ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK