Ξεπέρασε ο Χιμένεθ τον Μπάγεβιτς, γιατί...

Η ΑΕΚ όχι μόνο αναμένεται να ξορκίσει το... κακό που την κρατάει μακριά από το πρωτάθλημα εδώ και 24 χρόνια, αλλά ήδη κατάφερε να γκρεμίσει ένα άλλο προσωπικό της ρεκόρ που μετρούσε 28 έτη και δεν το κατέρριψε ούτε η "αρμάδα" του Ντούσκο το '90.

Ξεπέρασε ο Χιμένεθ τον Μπάγεβιτς, γιατί...

Καλό ποδόσφαιρο στα Χανιά απέναντι στον Πλατανιά η ΑΕΚ δεν έπαιξε, ωστόσο κέρδισε με 1-0 κι έγραψε ένα ιστορικό, προσωπικό ρεκόρ που ήταν ακλόνητο εδώ και 28 χρόνια, δεν είχε σπάσει ούτε επί κυριαρχίας της στις αρχές του '90.

Περνώντας, λοιπόν, απ' την Κρήτη, η Ένωση παρέμεινε αήττητη για 19ο παιχνίδι (15 νίκες, 4 ισοπαλίες), ξεπερνώντας το προηγούμενο ρεκόρ της που ήταν τη σεζόν 1989-1990 με αήττητο 18 αγώνων (12 νίκες, 6 ισοπαλίες) στη δεύτερη χρόνια του Μπάγεβιτς στο τιμόνι της, έχοντας κατακτήσει το πρωτάθλημα την προηγούμενη σεζόν.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ΑΕΚ την προαναφερθείσα περίοδο δεν είχε στεφθεί πρωταθλήτρια, αφού σε 34 αγωνιστικές, τότε, είχε βγει δεύτερη, πίσω από τον Παναθηναϊκό που είχε 53 βαθμούς, ενώ εκείνη 50.

Φέτος, πάντως, το αήττητο ρεκόρ της ομάδας του Μανόλο Χιμένεθ θα συνδυαστεί όπως όλα δείχνουν με την κατάκτηση του πρωταθλήματος και ενδεχομένως και του νταμπλ!

Υπενθυμίζουμε ότι η ΑΕΚ έχει να χάσει φέτος στο πρωτάθλημα από την 8η αγωνιστική που γνώρισε την ήττα μέσα στο ΟΑΚΑ από τον Ατρόμητο και το ημερολόγιο έγραφε 23/10/2017...

Πάντως, το μεγαλύτερο ρεκόρ στην ιστορία της στο πρωτάθλημα, η ΑΕΚ για να το διαλύσει χρειάζεται να γίνουν φοβερά πράγματα. Η ομάδα της σεζόν 1977/1978 που πήρε και τον τίτλο δεν είχε χάσει για 31 παιχνίδια!

News 24/7

24MEDIA NETWORK