Έτσι θέλει ο Αγγελόπουλος την έδρα της ΑΕΚ

Ο Μάκης Αγγελόπουλος έχει βαλθεί να ξανακάνει την μπασκετική ΑΕΚ μεγάλη δύναμη του ευρωπαϊκού μπάσκετ και όπως γνωρίζει πολύ καλά και ο ίδιος, ένα από τα σημαντικότερα βήματα σε αυτή την προσπάθεια είναι η έδρα.

Έτσι θέλει ο Αγγελόπουλος την έδρα της ΑΕΚ

Στο πλαίσιο της αναζήτησης έδρας που θα φιλοξενεί αποκλειστικά την ομάδα μπάσκετ της ΑΕΚ εξυπηρετώντας δίχως αστερίσκους όλες τις ανάγκες και προκειμένου να την καταστήσει ξανά μεγάλη ευρωπαϊκή δύναμη, ο Μάκης Αγγελόπουλος κάνει το επόμενο βήμα για την αγαπημένη ομάδα του.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας "Ώρα των Σπορ", ο Μάκης Αγγελόπουλος έχει ήδη προγραμματίσει ραντεβού μέσα στην εβδομάδα με τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Γιώργο Βασιλειάδη, προκειμένου να καταθέσει τις προτάσεις του σχετικά με το που θα ήθελε να γίνει η νέα έδρα της ΑΕΚ.

Σύμφωνα με το εν λόγω δημοσίευμα, ο μεγαλομέτοχος των "κιτρινόμαυρων" επιθυμεί να φτιάξει ένα γήπεδο 10.000-12.000 θέσεων, με το ποδηλατοδρόμιο του ΟΑΚΑ να είναι η πρώτη επιλογή - αρκεί να βρεθεί μέρος να μεταφερθεί το ποδηλατοδρόμιο - ενώ το κλειστό του Γαλατσίου να είναι μία εκ των εναλλακτικών.

Όσο για το σχέδιο του γηπέδου; Στην ΑΕΚ φαίνεται να επιθυμούν να είναι αμφιθεατρικό, με τον φωτισμό να χτυπάει χαμηλά στο παρκέ, όπως γίνεται δηλαδή στα γήπεδα της Αρμάνι Μιλάνο και της Νταρουσάφακα, με το γήπεδο της τελευταίας μάλιστα να αποτελεί και ένα είδος "προτύπου" σχετικά με το πως οραματίζονται τη νέα έδρα της "Ένωσης" όλοι στην ομάδα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK