Φοβερό: Άλλαξε σήμα η ΑΕΚ!

Λίγοι το πρόσεξαν, ακόμα λιγότεροι έδωσαν (αρχικά) σημασία. Οι νέες εμφανίσεις της ΑΕΚ κρύβουν μία μεγάλη έκπληξη (φωτογραφίες)!

Το μεσημέρι της Τετάρτης (7/9) η ΑΕΚ παρουσίασε τις νέες εμφανίσεις για τη σεζόν 2016-2017 με τους Μάνταλο, Βάργκας και Τσιγκρίνσκι σε πρώτο πλάνο.

Παρατηρώντας λίγο καλύτερα τη φανέλα διαπιστώσαμε μία μεγάλη αλλαγή. Το σήμα της Ένωσης έχει αλλάξει χρώμα! Από μαύρο "δικέφαλο", κίτρινο φόντο και άσπρο από πάνω, έγινε χρυσαφί και σκέτο μαύρο.

Δείτε δυο χαρακτηριστικές φωτογραφίες που φαίνονται οι διαφορές:

 

Οι εμφανίσεις για το 2016-2017

 

Η περσινή εμφάνιση (2015-2016)

Η σχετική ανακοίνωση της ΑΕΚ αναφέρει: "Το σήμα με το έμβλημα της ομάδας πάνω στις νέες φανέλες και το… γέμισμα του αριθμού του ποδοσφαιριστή στην πλάτη της μαύρης εμφάνισης αποτελούν δύο ξεχωριστά σημεία στις εφετινές εμφανίσεις της ΑΕΚ, όπως μπορείτε να δείτε και στις δύο φωτό.

Το σήμα της ΑΕΚ και στις τρεις φανέλες της νέας σεζόν έχει γίνει με ειδική παραγγελία και είναι αποτέλεσμα ειδικής επεξεργασίας με ιριδίζουσα οπτική απεικόνιση. Το φέρουν πλέον οι φανέλες των μεγάλων club της Ευρώπης, αλλά λανσάρεται για πρώτη φορά από ελληνική ομάδα.

Ως προς τα νούμερα των ποδοσφαιριστών στην πλάτη της μαύρης φανέλας φέρουν συλλεκτικό σχεδιασμό και παραπέμπουν στην προέλευση και ιστορία του συλλόγου. Το «γέμισμα» του αριθμού έχει γίνει με φωτογραφία των προσφύγων, που εγκαταλείπουν τις εστίες τους μετά τη μικρασιατική καταστροφή, και βεβαίως παραπέμπει στις αλησμόνητες πατρίδες των προγόνων μας και ιδρυτών του συλλόγου μας".

Δείτε την πλάτη της φανέλας:

 

Longread

Οι 11 κορυφαίοι Βραζιλιάνοι της Ελλάδας

Το Contra.gr επέλεξε και σας παρουσιάζει τους 11 καλύτερους Βραζιλιάνους που έχουν αγωνιστεί στην Ελλάδα. Χωρίς σύστημα, με τον Πάουλο Κάμπος στον πάγκο! Ψηφίστε τον κορυφαίο κατά τη γνώμη σας!