Γι' αυτό πέταξε με τσάρτερ στα Χανιά η ΑΕΚ

Οι άνθρωποι της ΑΕΚ επέλεξαν να ταξιδέψει η αποστολή με πτήση τσάρτερ στην Κρήτη προκειμένου να μην επιβαρυνθεί το πρόγραμμα της ομάδας λόγω του περιορισμένου χρόνου για την τελευταία πτήση από το αεροδρόμιο της Σούδας.

Γι' αυτό πέταξε με τσάρτερ στα Χανιά η ΑΕΚ

Με πτήση τσάρτερ ταξίδεψε η ΑΕΚ στα Χανιά για τον αγώνα Κυπέλλου με τον Πλατανιά λόγω των στενών περιθωρίων για την τελευταία βραδινή πτήση από το αεροδρόμιο της Σούδας, καθώς υπήρχε αρκετά πιθανό ενδεχόμενο να μην προλάβει το τελευταίο αεροπλάνο η αποστολή.

Έτσι οι άνθρωποι της Ένωσης είχαν να επιλέξουν ανάμεσα στο να μείνει η ομάδα για ακόμα ένα βράδυ στα Χανιά (να γυρίσει δηλαδή το πρωί της Παρασκευής) ή στη ναυλωμένη πτήση τσάρτερ. Τελικά επιλέχθηκε η δεύτερη οδός προκειμένου να μην επιβαρυνθεί καθόλου η ομάδα και να μην χρειαστεί να διαφοροποιηθεί το πρόγραμμα των προπονήσεων των επόμενων ημερών, ενόψει του αγώνα που ακολουθεί στη συνέχεια, τη Δευτέρα κόντρα στον Ηρακλή στο Καυτατζόγλειο.

Μαζί με την αποστολή από την Κρήτη θα επιστρέψουν φυσικά και οι άνθρωποι της ΑΕΚ που ταξίδεψαν με προορισμό τα Χανιά το πρωί της Πέμπτης. Ο εκτελεστικός διευθυντής της ΠΑΕ, δηλαδή, Ντούσαν Μπάγεβιτς, ο διευθύνοντας σύμβουλος της εταιρείας, Μηνάς Λυσάνδρου, η γενική διευθύντρια Αγγελική Αρκάδη και ο διευθυντής επικοινωνίας, Ανδρέας Δημάτος.

ΑΚ.Γ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK