Γιατί η ΑΕΚ εξέφρασε τη δυσαρέσκεια της μετά τον Πλατανιά

Οι δηλώσεις του Πέτρου Μάνταλου και του Χρήστου Αραβίδη που δεν… έγιναν μετά το τέλος του αγώνα της ΑΕΚ με τον Πλατανιά, αποτέλεσαν την αιτία τριβής ανάμεσα στην «Ένωση» και στο συνδρομητικό κανάλι.

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / 12η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ / ΑΕΚ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ
aek panhguriko EUROKINISSI SPORTS

Στο περιθώριο της μετάδοσης του αγώνα της ΑΕΚ με τον Πλατανιά υπήρξε μία τριβή ανάμεσα στην «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ και το συνδρομητικό κανάλι. Συγκεκριμένα, με βάση μια ρήτρα που υπάρχει, η NOVA μπορεί να επιλέξει τρεις ποδοσφαιριστές για μιλήσουν στη μεικτή ζώνη. Αυτή τη φορά οι δύο από τους τρεις παίκτες που επέλεξαν οι άνθρωποι του καναλιού ήταν ο Πέτρος Μάνταλος και ο Χρήστος Αραβίδης. Οι δύο παίκτες, όμως, δεν ήθελαν να μιλήσουν με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ένα… ζήτημα.

Από τη NOVA έγινε on air αναφορά για την άρνηση των δύο παικτών της ΑΕΚ να μιλήσουν μετά το τέλος του ματς και η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ μέσω του διευθύνοντος συμβούλου, Μηνά Λυσσάνδρου εξέφρασε τη δυσαρέσκειά της για αυτό. Η δυσαρέσκεια της πλευράς της «Ένωσης» έχει να κάνει με την αναφορά της NOVA κατά τη διάρκεια της εκπομπής στο όλο περιστατικό, καθώς στην ΑΕΚ αναφέρουν ότι δεν συνηθίζεται να γίνεται δημόσια αναφορά σε παρόμοια ζητήματα.

ΑΚ.Γ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK