Γιατί ο Κονέ αφιέρωσε το γκολ στη... μεταγραφή του Λυμπερόπουλου

Ο Παναγιώτης Κονέ πέτυχε ένα υπέροχο γκολ κόντρα στην Κέρκυρα κάνοντας το 2-0 για την ΑΕΚ και έτρεξε αμέσως στην αγκαλιά του φυσιοθεραπευτή Χρήστου Καρβουνίδη που βρισκόταν στον πάγκο. Γιατί όμως το έκανε; Το παρασκήνιο ενός πανηγυρισμού.

Γιατί ο Κονέ αφιέρωσε το γκολ στη... μεταγραφή του Λυμπερόπουλου
EUROKINISSI

Όταν ο Νίκος Λυμπερόπουλος άφησε τον Παναθηναϊκό και εν συνεχεία πήγε στην ΑΕΚ, αποφάσισε να φέρει μαζί του έναν άνθρωπο με τον οποίο είναι πολύ κοντά εδώ και πολλά χρόνια. Και το όνομα αυτού, Χρήστος Καρβουνίδης.

Ο Έλληνας φυσιοθεραπευτής μετακόμισε από το τριφύλλι στην Ένωση για χάρη του "Λύμπε" με τον οποίο διατηρούν χρόνια φιλία, από τότε που ο τελευταίος ήταν ποδοσφαιριστής και ο πρώτος του μάθαινε τα μυστικά της αποκατάστασης.

Ο Καρβουνίδης "έδεσε" αμέσως στην ΑΕΚ. Και η αλήθεια είναι ότι όλοι τον σέβονται και εκτιμούν τη δουλειά του, ενώ λείπει πολύ από τον Παναθηναϊκό, με την απώλειά του να έχει στοιχίσει στους "πράσινους".

Ο Παναγιώτης Κονέ μετά το γκολ του κόντρα στην Κέρκυρα, αυτό το υπέροχο τέρμα με το οποίο ο Έλληνας άσος έκανε και σεφτέ στην Ένωση (ήταν το πρώτο του γκολ μάλιστα μετά από δύο χρόνια) και έκανε το 2-0 στο ματς, έτρεξε αμέσως προς το μέρος του Καρβουνίδη που καθόταν στον πάγκο.

Τον πήρε αγκαλιά και του αφιέρωσε αυτό το τέρμα. Μέσα του ήξερε πως χωρίς τη βοήθεια του κυρίου αυτού δεν θα τα είχε καταφέρει. Οι δυο τους δούλεψαν σκληρά όλο αυτό το διάστημα προκειμένου ο Κονέ να ξεπεράσει τον τραυματισμό που τον ταλαιπωρούσε και να επιστρέψει στη δράση.

Γι' αυτό λοιπόν ήταν και ο άνθρωπος που έτρεξε να αγκαλιάσει.

News 24/7

24MEDIA NETWORK