Η ΑΕΚ έχει και άλλο λόγο να χαίρεται: Εγκρίνεται η ΜΠΕ για την υπογειοποίηση

H ΑΕΚ θα έχει έναν παραπάνω λόγο να χαρεί την Πέμπτη ανεξάρτητα από την έκβαση της ρεβάνς Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ. Η αιτία έχει να κάνει με το γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας.

Η ΑΕΚ έχει και άλλο λόγο να χαίρεται: Εγκρίνεται η ΜΠΕ για την υπογειοποίηση
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ανεξάρτητα από το αν η ΑΕΚ τα καταφέρει ή όχι με τον Ολυμπιακό και στο Κύπελλο, η Πέμπτη θα είναι μία ημέρα μεγάλης ικανοποίησης για τον κόσμο της. Και αυτό γιατί η Περιφέρεια Αττικής αναμένεται να ξεμπλοκάρει το έργο της υπογειοποίησης που σχετίζεται άμεσα με το γήπεδο.

Το σχετικό θήμα μπήκε στην ημερήσια διάταξη του Περιφερειακού Συμβουλίου στις 8 Φλεβάρη (έστω και ως τελευταίο θέμα) και αναμένεται να συζητηθεί μετά την εισήγηση του Αντιπεφερειάρχη κ. Αναγνωστόπουλου.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η γνωμοδότηση για τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις του συγκεκριμένου έργου (υπογειοποίηση τμήματος της Οδού Πατριάρχου Κωνσταντίνου) θα είναι θετική καθώς τα κουκιά στο Περιφερειακό Συμβούλιο "βγαίνουν" σχετικά εύκολα υπέρ το ναι.

Η παράταξη που έχει την πλειοψηφία (και που πρόσκειται στον ΣΥΡΙΖΑ) αναμένεται να ψηφίσει υπέρ της έγκρισης της ΜΠΕ αφού οι όποιες επιφυλάξεις έχουν ξεπεραστεί.

News 24/7

24MEDIA NETWORK