H AEK και η Praksis στο πλευρό των προσφύγων

H ΠΑΕ ΑΕΚ σε συνεργασία με την ΜΚΟ PRAKSIS ανακοίνωσε την λειτουργία πενταψήφιου αριθμού για την συγκέντρωση χρημάτων υπέρ των Κέντρων Φιλοξενίας Ασυνόδευτων Ανηλίκων της Οργάνωσης.

H AEK και η Praksis στο πλευρό των προσφύγων

Η ανακοίνωση:

H ΠΑΕ ΑΕΚ σε συνεργασία με την ΜΚΟ PRAKSIS ανακοινώνει την λειτουργία πενταψήφιου αριθμού για την συγκέντρωση χρημάτων υπέρ των Κέντρων Φιλοξενίας Ασυνόδευτων Ανηλίκων της Οργάνωσης. Όλοι οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στέλνουν SMS ΑΕΚ στο 19059 τις κάτωθι χρονικές περιόδους:

21-27/4/2016

11-17/5/2016

30/5-5/6/2016

Xρέωση € 1 πλέον ΦΠΑ. Περισσότερες πληροφορίες στο www.praksis.gr

Λίγα λόγια για ΜΚΟ PRAKSIS

Η PR.A.K.S.I.S. (Προγράμματα Ανάπτυξης, Κοινωνικής Στήριξης & Ιατρικής Συνεργασίας) ιδρύθηκε το 2004 με σκοπό την ανακούφιση από τον κοινωνικό και οικονομικό αποκλεισμό ευπαθών κοινωνικά ομάδων και την υπεράσπιση των ατομικών και κοινωνικών δικαιωμάτων τους, μέσω της δημιουργίας και της υλοποίησης προγραμμάτων ανθρωπιστικής και ιατρικής δράσης.

Η PRAKSIS δραστηριοποιείτα σε όλη την Ελλάδα και κυρίως στην Αττική, στην Κεντρική Μακεδονία, στα νησιά του Αιγαίου (π.χ. Λέσβος, Σάμος, Κως, Χίος, Λέρος κ.ά), στα βόρεια σύνορα της χώρας καθώς και στην περιοχή της Πάτρας, μέσω Ιατρικών Κινητών Μονάδων στα σημεία εισόδου και εξόδου και παρέχει ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, ψυχολογική υποστήριξη, νομική βοήθεια, εργασιακή συμβουλευτική και κοινωνική υποστήριξη με μια πληθώρα προγραμμάτων.

H ιστοσελίδα: praksis.gr

facebook.com/ngopraksis

twitter.com/praksisgr

News 24/7

24MEDIA NETWORK