Η ανάρτηση του Δημάτου για τη σύσκεψη

Ο Διευθυντής Επικοινωνίας της ΠΑΕ ΑΕΚ, Ανδρέας Δημάτος πήρε θέση για τη σύσκεψη που έλαβε χώρα στα γραφεία της Super League μεταξύ των ιδιοκτητών, κάνοντας λόγο για "πρώτη νίκη".

Ως... πρώτη νίκη θεωρεί τη σημερινή (08/03) σύσκεψη μεταξύ των ιδιοκτητών ο Διευθυντής Επικοινωνίας της ΠΑΕ ΑΕΚ, Ανδρέας Δημάτος.

Ο κ. Δημάτος σχολίασε με... νόημα τα συμπεράσματα της συζήτησης, ενώ στάθηκε στη σημασία που έχει το γεγονός πως οι περισσότερες ομάδες ήταν σύμφωνες στην αλλαγή σελίδας στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Η πρώτη νίκη έρχεται όταν η πλειοψηφία συμφωνεί πως... "δεν πάει άλλο" και ότι η κατάσταση πρέπει να αλλάξει άμεσα... Τα υπόλοιπα είναι εύκολη υπόθεση!, ανέφερε χαρακτηριστικά.

Δείτε το ποστ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Οι προτάσεις του Μελισσανίδη για τη βελτίωση του ποδοσφαίρου

Οι "καυτοί" διάλογοι από τη κλειστή σύσκεψη ιδιοκτητών ΠΑΕ Super League

Έξαλλος Σαββίδης: "Να διακοπεί το πρωτάθλημα, πλέον είμαι και Ρωσοπόντιος!"

NBA

Είναι ο Λούκα καλύτερος από τον Ντράζεν στα 19;

Ο Γιάννης Φιλέρης γράφει για το μύθο του Λούκα Ντόντσιτς που έχει ανατείλει για τα καλά και απειλεί να ξεπεράσει ολότελα (αν δεν το έχει κάνει ήδη) ιερά τέρατα όπως ο Ντράζεν Πέτροβιτς και ο Τόνι Κούκοτς.

Longread

Ανηφόρες και χρονόμετρα

Μερικές σκέψεις του Θανάση Κρεκούκια για τους τρεις μεγάλους γύρους (Tour, Giro & Vuelta). Η κόντρα ανάμεσα στους all-rounders και τους ανηφορίστες και το μπραντεφέρ ανάμεσα στην παλιά και τη νέα γενιά.