Η διάθεση που περίμενε ο Τιμούρ λόγω... κόσμου!

Στις δηλώσεις του ο Κετσπάγια στάθηκε στο γεγονός ότι θετικό ρόλο έπαιξε για την ΑΕΚ η παρουσία κόσμου στο φιλικό με την Ανόρθωση, κάτι που είχε συζητηθεί αρκετές φορές στα Σπάτα μετά από τους -κεκλεισμένων των θυρών- προηγούμενους αγώνες της "Ένωσης".

Η διάθεση που περίμενε ο Τιμούρ λόγω... κόσμου!
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Mετά το τέλος του φιλικού με την Ανόρθωση, ο Τιμούρ Κετσπάγια στις δηλώσεις του στάθηκε στο γεγονός ότι ήταν σημαντικό για τους ποδοσφαιριστές που έδωσαν έναν φιλικό αγώνα που πλησίαζε τις κανονικές συνθήκες, μπροστά σε κόσμο.

Με εξαίρεση το ματς με τον Άρη στο "Κλεάνθης Βικελίδης" και στα Τρίκαλα, οι "κιτρινόμαυροι" έχουν δώσει όλα τα υπόλοιπα φιλικά κεκλεισμένων των θυρών, κάτι που έπαιξε τον ρόλο του προκειμένου να… "υπνωτιστούν" οι ποδοσφαιριστές και να παρουσιαστούν πιο υποτονικοί.

Στην Κύπρο τα πράγματα ήταν διαφορετικά, σε ένα αμιγώς ποδοσφαιρικό γήπεδο όπως αυτό της Ανόρθωσης, με κόσμο στην εξέδρα και φυσικά με τους οπαδούς της ΑΕΚ να δίνουν βροντερό "παρών" στο ένα από τα δύο πέταλα.

Μόνο τυχαία δεν ήταν η αναφορά του Κετσπάγια που τόνισε πως η ομάδα του είχε ανάγκη να βρεθεί σε μια τέτοια κατάσταση πριν την έναρξη του πρωταθλήματος για να βρει καλύτερα ρυθμό. Όπως και τυχαίο δεν είναι το γεγονός πως απέναντι σε Άρη και Ανόρθωση η ΑΕΚ έκανε τα καλύτερα παιχνίδια της από άποψη διάθεσης.

ΑΚ.Γ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Λέσκοτ: Εμπειρία, τοποθετήσεις και η οδηγία στον Ανέστη

News 24/7

24MEDIA NETWORK