Η... δικαίωση του Κετσπάγια με Σιμόες

Ο Σιμόες αντιμετώπιζε πρόβλημα τραυματισμού πριν το Καραϊσκάκη και αυτός ήταν ο λόγος που ο Κετσπάγια τον άφησε εκτός, αφού προφανώς ο προπονητής ήξερε κάτι παραπάνω από την… κοινή γνώμη. Αυτό φαίνεται και από το γεγονός ότι ο Σιμόες ακολούθησε θεραπεία.

Η... δικαίωση του Κετσπάγια με Σιμόες

Αρκετή κουβέντα έχει γίνει για το αν ο Σιμόες ήταν σε θέση να αγωνιστεί στο Καραϊσκάκη ωστόσο, η πραγματικότητα είναι ότι ο ποδοσφαιριστής αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού ο οποίος επιδεινώθηκε μετά από ένα χτύπημα που δέχτηκε -και- στον αγώνα με τον Ηρακλή. Ο Κετσπάγια άφησε τον Πορτογάλο στον πάγκο γιατί προτίμησε να τον έχει ακόμα και ανέτοιμο -αν χρειαστεί- αντί του άπειρου Γαλανόπουλου, ειδικά σε ένα τέτοιο ματς. Το γεγονός ότι συμπεριλήφθηκε ο Πορτογάλος στην αποστολή προκάλεσε αρκετές συζητήσεις όπως και η ανάρτηση του Σιμόες σε σελίδα που διατηρεί σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης στο οποίο ανέφερε τη λέξη «σούπερ».

Προφανώς, ο μέσος της ΑΕΚ δεν αναφερόταν στην κατάστασή του, καθώς στην επιστροφή της ομάδας στα Σπάτα ακολούθησε πρόγραμμα θεραπείας ξεχωριστά από την υπόλοιπη ομάδα. Με αυτό τον τρόπο φαίνεται ότι έγινε το φυσιολογικό. Ότι, δηλαδή, ο προπονητής ήξερε κάτι παραπάνω για την κατάσταση του ποδοσφαιριστή και για αυτό δεν ρίσκαρε τη συμμετοχή του στο ντέρμπι, προκειμένου να μην κινδυνεύσει ο παίκτης να μείνει έξω περισσότερο καιρό.

A.Γ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK