Η μεγάλη επένδυση του Λυμπερόπουλου

Οι... έτερες ασχολίες του νυν τεχνικού διευθυντή της ΑΕΚ. Πού αποφάσισε να βάλει μέρος των χρημάτων του και τι καρπούς μπορεί να του αποφέρει όλο αυτό το εγχείρημα.

Από τη στιγμή που τελείωσε την καριέρα του ο Νίκος Λυμπερόπουλος, αποφάσισε ότι θα είναι σωστό και φρόνιμο να μην καθίσει πάνω στα χρήματα που κέρδισε παίζοντας ποδόσφαιρο αλλά να επιδιώκει να εργάζεται και να επενδύει.

Έτσι, είτε από το πόστο του ατζέντη είτε από αυτόν του τεχνικού διευθυντή ο άλλοτε σταρ της ΑΕΚ και του Παναθηναϊκού φέρνει τον επιούσιο στο σπίτι χωρίς να χρειάζεται να βάζει χέρι στα έτοιμα δίνοντας έτσι και το σωστό παράδειγμα στα παιδιά του.

Δεν αρκείται όμως μόνο στην εργασία, του αρέσουν και οι επενδύσεις. Μην φανταστείτε τίποτα ξενοδοχεία και άλλες πολυτέλειες. Στη γη επένδυσε πρόσφατα ο Νίκος Λυμπερόπουλος και δη στη μεσσηνιακή.

Ξέροντας, ως Φιλιατρινός, ότι τα λιόδεντρα του μεσσηνιακού κάμπου είναι ίσως τα καλύτερα του κόσμου, ο "Λύμπε" προχώρησε σε μία πολύ μεγάλη αγορά (μιλάμε για χιλιάδες δέντρα) τα οποία πρόσθεσε στην κατοχή του.

Και όταν με το καλό έρθει ο Νοέμβριος και οι υποχρεώσεις το επιτρέψουν, δεν αποκλείεται να κατέβει μέχρι τα πάτρια εδάφη για να ηγηθεί και στο ράβδισμα της ελιάς. Γιατί όχι; 

Wonderkid

Είναι ο Zion Williamson ο νέος LeBron James;

Οι συγκρίσεις καλό είναι να αποφεύγονται. Εκτός και αν τις κάνουν τύποι σαν τον Steve Kerr. Τότε μάλλον αποκτούν αξία και εμείς λόγο να σου γνωρίσουμε τον Zion Williamson.

Face Control

Ο Ινσούα έπαιξε και για την Μπόκα

Πολλά χιλιόμετρα μακριά από το Φάληρο η αγαπημένη του Μπόκα Τζούνιορς έπαιζε κόντρα στη 'μισητή' Ρίβερ Πλέιτ και ο Εμανουέλ Ινσούα έπαιξε και γι' αυτή στο ντέρμπι. Και μάλιστα χωρίς να δεχθεί κάρτα!