Η ΜΥΘΙΚΗ ατάκα του Μελισσανίδη για τη Μποταφόγκο

Με... βραζιλιάνικους όρους μίλησε ο Δημήτρης Μελισσανίδης σχολιάζοντας τη νίκη της ΑΕΚ επί του Λεβαδειακού στο ΟΑΚΑ. Τι ήθελε αλήθεια να πει ο... ποιητής;

Η ΜΥΘΙΚΗ ατάκα του Μελισσανίδη για τη Μποταφόγκο

Οι ατάκες του Δημήτρη Μελισσανίδη είναι απ' αυτές που... μένουν στην ιστορία. Είτε αφορούν διαιτητές και τρένα είτε τη Ρένα Δούρου και το γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια είτε τους ίδιους τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ.

Βλέποντας το παιχνίδι από τα επίσημα και προτού αποχωρήσει, ο ισχυρός άνδρας της Ένωσης κλήθηκε να σχολιάσει το ευρύ 4-0 επί του Λεβαδειακού. Φειδωλός και χωρίς διάθεση για πολλές κουβέντες, αρκέστηκε να πει πως " ναι νικήσαμε την... Μποταφόγκο" - ίσως επηρεασμένος από το χιούμορ του Γιώργου Μητσικώστα που καθόταν δίπλα του.

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΑΕΚ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΑΕΚ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ EUROKINISSI SPORTS

Η φράση του ερμηνεύτηκε ως προσπάθεια υποβάθμισης του σαββατιάτικου αποτελέσματος και προσγείωσης όσων πήραν... αέρα μετά την άνετη επικράτηση και το τηρουμένων των αναλογιών (μετά την αποβολή του Ναμάσκο) καλό ποδόσφαιρο.

Ακόμη και την Μποταφόνγκο πάντως να είχε κερδίσει η ΑΕΚ, δεν θα είχε πετύχει κάτι πολύ μεγάλο. Έκτη είχε τερματίσει πέρυσι στο βραζιλιάνικο πρωτάθλημα, στο -21 από την πρωταθλήτρια Παλμέιρας!

Εκτός κι αν ο "Τίγρης" έχει μείνει στα χρόνια του Γκαρίντσα και του Ζαϊρζίνιο...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Πάρτι στο ΟΑΚΑ η ΑΕΚ, έριξε "τεσσάρα" στον Λεβαδειακό

News 24/7

24MEDIA NETWORK