Η νέα ατάκα αντιδημάρχου κατά του γηπέδου της ΑΕΚ!

Η τρομερή ατάκα ενός εκ των αντιδημάρχων της Νέας Φιλαδέλφειας εναντίον του γηπέδου της ΑΕΚ που άφησε με ανοιχτό το στόμα τον δημότη συνομιλητή του και όσους ήταν μπροστά.

Η νέα ατάκα αντιδημάρχου κατά του γηπέδου της ΑΕΚ!
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

To θέμα του γηπέδου της ΑΕΚ είναι μια ιστορία χρονοβόρα και αρκετά… πονεμένη, ωστόσο σε ότι αφορά τις αντιδράσεις που υπάρχουν η δημοτική αρχή της Νέας Φιλαδέλφειας παραμένει αμετανόητη. Πλέον διανύουμε τον μήνα της διορίας του Δήμου για την έγκριση της υψομετρικής μελέτης, κάτι που αν δεν συμβεί (που δεν θα συμβεί), τότε η διαδικασία θα τρέξει από την Περιφέρεια και το Υπουργείο.

Πέραν της δεδομένης άρνησης για το έργο που είναι εμφανής σε κάθε νέο επεισόδιο του… σήριαλ, ενδιαφέρον έχει να δει κανείς τι λένε οι ίδιοι οι άνθρωποι της δημοτικής αρχής σε πολίτες που τους πλησιάζουν και τους ρωτούν για το θέμα.

Πρόσφατα ένας εκ των αντιδημάρχων (ο… προσφάτως αρμόδιος για την υπογραφή της υψομετρικής μελέτης) έλεγε σε πολίτες ότι μία από τις σημαντικές ζημιές που θα αφήσει το γήπεδο στην πόλη είναι η δημιουργία σκουπιδιών μετά από τους αγώνες.

«Είναι ασύμφορο να έρχεται τόσος κόσμος στη Φιλαδέλφεια και μετά τους αγώνες να αφήνει τα σκουπίδια του, τα οποία για να μαζευτούν χρειάζεται ένα μεγάλο κονδύλι που δεν διαθέτουμε» ήταν η ακριβής φράση του αντιδημάρχου σε δημότη, με αποτέλεσμα ο τελευταίος (αλλά και όσοι ήταν μπροστά) να μείνουν με το στόμα ανοιχτό.

Το τρομερό της υπόθεσης είναι ότι ο συγκεκριμένος αντιδήμαρχος εμφανίζεται να είναι υπέρ του γηπέδου γενικά, εναντίον, όμως του συγκεκριμένου σχεδίου, πιστεύοντας προφανώς ότι μόνο με το υπάρχον σχέδιο θα μένουν σκουπίδια στην περιοχή μετά τους εντός έδρας αγώνες της ΑΕΚ. Το ακόμα χειρότερο είναι ότι τα μοναδικά σκουπίδια που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στην πραγματικότητα, είναι τα απορριματοφόρα του Δήμου που βρίσκονται μέσα στο άλσος (!) σε χώρο ο οποίος δεν ανήκει καν στη δημοτική αρχή, χωρίς να γίνεται κάποια ουσιαστική προσπάθεια να μεταφερθούν.

ΑΚ.Γ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK