Η... σούπερ ανάρτηση του Σιμόες και οι ερμηνείες της

Ο Σιμόες έκανε ανάρτηση στο Instagram και χρησιμοποιώντας τη λέξη "σούπερ" προκάλεσε ερωτηματικά ως προς τον ακριβή λόγο της χρήσης της.

Στο λογαριασμό του στο Instagram ο Αντρέ Σιμόες "ανέβασε" μια φωτογραφία του με τη φανέλα της ΑΕΚ.

Στη λεζάντα της ανάρτησης ο Πορτογάλος προσάρτησε το hastag #super8. Ο αριθμός "8" είναι το νούμερο της φανέλας του. Η λέξη "σούπερ" όμως μπορεί να έχει διαφορετικές ερμηνείες, ειδικά μετά τα όσα ειπώθηκαν πριν και μετά το ματς της Κυριακής.

Μεταξύ αυτών πως ο Σιμόες αναφέρεται στην κατάστασή του (ότι δηλαδή είναι… σούπερ) σε σχέση με τις ενοχλήσεις που είχε στον αχίλλειο.

Υπενθυμίζεται ότι η μη χρησιμοποίηση του Σιμόες έγινε η αιτία για το μεγαλύτερο κομμάτι της έντονης κριτικής που δέχτηκε ο Τιμού Κετσπάγια για τον αγώνα στο Καραϊσκάκη κόντρα στον Ολυμπιακό.

Αν όντως ο Πορτογάλος ήθελε να πει κάτι μετά από τον ντόρο που προκλήθηκε θα είχε αρκετά μεγάλη σημασία. Αναπόφευκτα πάντως η ανάρτηση στο Instagram δημιουργεί εύλογα ερωτηματικά…

Super 8 #σουπερ8 #μονοαεκ #AS8 Photo by André Simões fans. Thank you

A photo posted by André Simoes (@andresimoes08) on

 

Α.Γ.

 

Podcasts

Γιάρδες, ξύλο, touchdown: Πώς 'κολλάει' κάποιος με το NFL

Με αφορμή τους αποψινούς τελικούς περιφερειών του NFL που θα αναδείξουν και το ζευγάρι του φετινού Super Bowl, το Contra.gr κλείνει στο στούντιο δύο σεσημασμένους λάτρεις του αθλήματος και επιχειρεί να μάθει τουλάχιστον τα βασικά.