Κοιτάζει και προς τα... κάτω ο Πογέτ

Ο Γκουστάβο Πογέτ πήρε μαζί στην αποστολή τον Ανδρέα Βλαχομήτρο ο οποίος όλη την προηγούμενη εβδομάδα προπονούνταν με την πρώτη ομάδα της ΑΕΚ. Ελπίζει να πάρει χρόνο μέχρι το τέλος της Σούπερ Λιγκ ο νεαρός επιθετικός.

Κοιτάζει και προς τα... κάτω ο Πογέτ

Ο Ανδρέας Βλαχομήτρος επιστρέφει στην αποστολή της ΑΕΚ, αυτή τη φορά κάνοντας ντεμπούτο στην Σούπερ Λιγκ. O 19χρονος έχει ξαναμπεί φέτος ορισμένες φορές στην αποστολή σε κάποιους αγώνες για το Κύπελλο λόγω του υποχρεωτικού όρου που υπάρχει στο θεσμό, αλλά για πρώτη φορά ο Πογέτ τον παίρνει σε αποστολή αγώνα για το πρωτάθλημα. Ο νεαρός επιθετικός της «Ένωσης» όποιος έχει υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο έχει πάρει την μοναδική του συμμετοχή σε επίσημο αγώνα των «κιτρινόμαυρων» όταν η ομάδα του αγωνιζόταν στην ερασιτεχνική κατηγορία τη σεζόν 2013–14.

Τότε, στον αγώνα με τον Πανναξιακό στις 21 Μαΐου του 2014, ο Βλαχομήτρος σκόραρε κιόλας για πρώτη φορά στο 80ό λεπτό της αναμέτρησης, σημειώνοντας στην ουσία το τελευταίο γκολ της ΑΕΚ στη Γ’ Εθνική. Για την ιστορία σε εκείνο το ματς ο νεαρός επιθετικός είχε περάσει ως αλλαγή στο 55ο λεπτό στη θέση του Ζντράβκο Πόποβιτς.

ΑΚ.Γ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK