Ξέμεινε από αρχηγούς και έδωσε το περιβραχιόνιο στον... φλας η ΑΕΚ!

Ο αρχηγός Μάνταλος παροπλισμένος, ο αρχηγός Γιόχανσον επίσης. Ο Αντρέ Σιμόες χτυπήθηκε από την "κατάρα" που έχει το περιβραχιόνιο της ΑΕΚ (ευτυχώς όχι σοβαρά όπως οι προηγούμενοι) και η Ένωση ξέμεινε από καπιτάνο. Ποιος πήρε το χρίσμα;

Έπειτα από την ανακοίνωση του τραυματισμού και του Αντρέ Σιμόες η ΑΕΚ εκτός του ότι... αποδεκατίστηκε  στα χαφ από βασικούς ποδοσφαιριστές ξέμεινε και από αρχηγούς.

Πριν τον Πορτογάλο, η αρχή της... κατάρας του περιβραχιόνιου έγινε με τον Πέτρο Μάνταλο που τραυματίστηκε σοβαρά και παρέδωσε την αρχηγία στον Γιάκομπ Γιόχανσον.

Κατά διαβολική σύμπτωση ο διεθνής Σουηδός λίγες ημέρες αργότερα υπέστη τον ίδιο τραυματισμό με τον Μάνταλο και με τη σειρά του έδωσε την ηγεσία στον Σιμόες!

Μην τα αναλύουμε και πολύ, τραυματίστηκε και ο Σιμόες (ευτυχώς όχι σοβαρά όπως οι προαναφερθέντες) κι έτσι η ΑΕΚ έμεινε... ορφανή από καπιτάνο.

Στο ματς με τον Πλατανιά, όμως, είχαμε... βαφτίσια, αφού αρχηγός της Ένωσης χρίστηκε ένας εκ των πιο φορμαρισμένων παικτών της φέτος, ο Μιχάλης Μπακάκης.

Longread

Η 11άδα των κοντών μάγων της μπάλας

Το Contra.gr επέλεξε 11 ποδοσφαιριστές ως 1μ70, μικρούς στο μάτι, που όμως άφησαν το αποτύπωμά τους στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Ψηφίστε στο poll τον, κατά τη γνώμη σας, κορυφαίο όλων!