Ξέμεινε από αρχηγούς και έδωσε το περιβραχιόνιο στον... φλας η ΑΕΚ!

Ο αρχηγός Μάνταλος παροπλισμένος, ο αρχηγός Γιόχανσον επίσης. Ο Αντρέ Σιμόες χτυπήθηκε από την "κατάρα" που έχει το περιβραχιόνιο της ΑΕΚ (ευτυχώς όχι σοβαρά όπως οι προηγούμενοι) και η Ένωση ξέμεινε από καπιτάνο. Ποιος πήρε το χρίσμα;

Έπειτα από την ανακοίνωση του τραυματισμού και του Αντρέ Σιμόες η ΑΕΚ εκτός του ότι... αποδεκατίστηκε  στα χαφ από βασικούς ποδοσφαιριστές ξέμεινε και από αρχηγούς.

Πριν τον Πορτογάλο, η αρχή της... κατάρας του περιβραχιόνιου έγινε με τον Πέτρο Μάνταλο που τραυματίστηκε σοβαρά και παρέδωσε την αρχηγία στον Γιάκομπ Γιόχανσον.

Κατά διαβολική σύμπτωση ο διεθνής Σουηδός λίγες ημέρες αργότερα υπέστη τον ίδιο τραυματισμό με τον Μάνταλο και με τη σειρά του έδωσε την ηγεσία στον Σιμόες!

Μην τα αναλύουμε και πολύ, τραυματίστηκε και ο Σιμόες (ευτυχώς όχι σοβαρά όπως οι προαναφερθέντες) κι έτσι η ΑΕΚ έμεινε... ορφανή από καπιτάνο.

Στο ματς με τον Πλατανιά, όμως, είχαμε... βαφτίσια, αφού αρχηγός της Ένωσης χρίστηκε ένας εκ των πιο φορμαρισμένων παικτών της φέτος, ο Μιχάλης Μπακάκης.

Podcasts

Ποιος θα πάρει αυτό το Champions League;

Τρεις δημοσιογράφοι του Contra.gr κλείνονται γρήγορα στο στούντιο μετά τις τελευταίες προκρίσεις στα προημιτελικά και εκτίθενται προβλέποντας την ομάδα που θα το σηκώσει στη Μαδρίτη.