Κύπριοι για Τζανετόπουλο όπως... πέρσι

Στην Κύπρο ορισμένες ομάδες εξετάζουν το ενδεχόμενο δανεισμού του Άνταμ Τζανετόπουλου από την ΑΕΚ, κάτι που είχε συμβεί και την περασμένη σεζόν τέτοια εποχή όταν ενδιαφερόμενη ήταν η Ανόρθωση.

Αρκετά πιθανό (σχεδόν κλειδωμένο για την ακρίβεια) είναι να παραχωρηθεί δανεικός τον προσεχή Γενάρη ο Άνταμ Τζανετόπουλος ως δανεικός από την ΑΕΚ σε κάποια ομάδα προκειμένου να πάρει χρόνο συμμετοχής από τη στιγμή που δεν υπολογίζεται στην παρούσα φάση από τον προπονητή.

Για την ώρα υπάρχει ένα ενδιαφέρον για τον «Τζάνε» από την Κύπρο, κάτι που είχε συμβεί και την περασμένη αγωνιστική σεζόν. Τότε, τον περασμένο Γενάρη δηλαδή, η ομάδα που ήταν πιο δραστήρια για την απόκτηση του Τζανετόπουλου ήταν η Ανόρθωση, ωστόσο εκείνη τη φορά ο ίδιος ο παίκτης δεν ήθελε να πάει στην Κύπρο με αποτέλεσμα να μείνει στην «Ένωση» μέχρι το τέλος και να πάρει πολύ μικρό χρόνο συμμετοχής.

Πλέον, η πορεία θα δείξει το αν υπάρξει διαφορετική προσέγγιση από τον 21χρονο αμυντικό (που όπως φαίνεται θα υπάρξει) και αν θα μετουσιωθεί σε συμφωνία της ΑΕΚ με κάποιον κυπριακό σύλλογο το συγκεκριμένο ενδιαφέρον.

Longread

Ανηφόρες και χρονόμετρα

Μερικές σκέψεις του Θανάση Κρεκούκια για τους τρεις μεγάλους γύρους (Tour, Giro & Vuelta). Η κόντρα ανάμεσα στους all-rounders και τους ανηφορίστες και το μπραντεφέρ ανάμεσα στην παλιά και τη νέα γενιά.

Ζαν Πρες

Ο Γιώργος Μπόγρης ξέρει μπάσκετ

Ο Γιάννης Φιλέρης εξηγεί στο Ζαν Πρες γιατί η έκρηξη του Γιώργου Μπόγρη δεν είναι έκπληξη. Μιλάνε το παρελθόν, οι αριθμοί και το background του διεθνούς σέντερ του Ολυμπιακού.