Λύνει το συμβόλαιο και φεύγει ο Ζόριτς

Ο Αϊντάρεβιτς ήρθε, ο Ζόριτς φεύγει από την ΑΕΚ. Από το πρωί στα γραφεία της "κιτρινόμαυρης" ΠΑΕ ο Μαυροβούνιος μέσος για "βελούδινο διαζύγιο" ώστε να αδειάσει και μια θέση στη λίστα των ξένων της ομάδας.

Λύνει το συμβόλαιο και φεύγει ο Ζόριτς
Κορδέρο-Ζόριτς-ΑΕΚ ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ντάρκο Ζόριτς βρέθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΚ το πρωί της Τρίτης, παράλληλα, με την παρουσίαση του Άστριτ Αϊντάρεβιτς. Ο λόγος της παρουσίας του Μαυροβούνιου ήταν η διαπραγμάτευση της πιθανότητας να μείνει ελεύθερος την παρούσα μεταγραφική περίοδο.

Λίγο πριν αρχίσει η επίσημη παρουσίαση του Άστριτ Αϊντάρεβιτς, οι ρεπόρτερ της ΑΕΚ που βρέθηκαν στα γραφεία της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ συνάντησαν τον Ντάρκο Ζόριτς στην αίθουσα αναμονής του ισογείου. Ο λόγος της παρουσίας του Μαυροβούνιου εκεί, είχε να κάνει με τον πιθανό τερματισμό της συνεργασίας του με την «Ένωση» τον οποίο ο ίδιος ο Ζόριτς αναζητά από το περασμένο καλοκαίρι.

Ο μέσος της «Ένωσης» δεν υπολογιζόταν ούτε από τον Κετσπάγια, δεν υπολογίζεται ούτε από τον Μοράις και το συμβόλαιό του τελειώνει το προσεχές καλοκαίρι. Δεδομένου του γεγονότος ότι ο Ζόριτς δεσμεύει θέση ξένου, κατά πάσα πιθανότητα αυτή τη φορά ενδεχομένως να βρεθεί η χρυσή τομή για να ηρεμήσει τόσο ο ίδιος (που θέλει να πάει σε μια ομάδα που να παίζει) όσο και η ΑΕΚ (που εξετάζει ορισμένους ποδοσφαιριστές χωρίς ευρωπαϊκό διαβατήριο).

ΑΚ.Γ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK