Λύνουν τις διαφορές τους με... μαχαιροπίρουνα!

Όγκνιεν Βράνιες και Σέρχιο Αραούχο βρήκαν τον τρόπο για να ζητήσουν συγγνώμη από παίκτες και τεχνική ηγεσία με αφορμή την συμπεριφορά τους το τελευταίο διάστημα. Και δεν είναι αυτό που νομίζετε.

ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ / ΑΕΚ - ΑΟΥΣΤΡΙΑ ΒΙΕΝΝΗΣ / EUROPA LEAGUE / AEK - AUSTRIA WIEN / ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟ ΑΡΑΟΥΧΟ(Α) ΛΙΒΑΓΙΑ(Κ) ΒΡΑΝΙΕΣ(Δ) / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
araujo vranies aek EUROKINISSI

Ο Σέρχιο Αραούχο τιμωρήθηκε με τρεις αγωνιστικές για την αποβολή του στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ και θα χάσει το παιχνίδι κόντρα στον Παναθηναϊκό, όπως και τις αναμετρήσεις με Πλατανιά (εκτός) και Καλλιθέα για το κύπελλο (εντός).

Από την άλλη πλευρά ο Βόσνιος αμυντικός είχε έντονη λογομαχία με τον Μανόλο Χιμένεθ και την Δευτέρα απολογήθηκε ενοποιών συμπαικτών, προπονητή και διοίκησης. Τελικά τη... γλίτωσε με ένα πρόστιμο και μία... κίτρινη κάρτα.

Οι δυο άσοι της Ένωσης, λοιπόν, αποφάσισαν να κάνουν το τραπέζι στο ποδοσφαιρικό τμήμα της ΑΕΚ σε γνωστό εστιατόριο της Γλυφάδας. Ο σκοπός προφανής. Να ζητήσουν συγγνώμη και ταυτόχρονα η ομάδα να δέσει ακόμα περισσότερο, μετά τα άσχημα μαντάτα με τους Μάνταλο και Γιόχανσον.

Ας μιλήσουν τα... πιρούνια!

Μ.Ν.

News 24/7

24MEDIA NETWORK