Με... 300 (χιλιάρικα παραπάνω) έτρεχαν οι παίκτες της ΑΕΚ

Δεν είχε μόνο λόγια η ομιλία του Δημήτρη Μελισσανίδη πριν από την έναρξη του αγώνα, είχε και... ζεστό χρήμα για τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ. Πόσα παραπάνω χρήματα θα εισπράξουν μετά τη ρεβάνς.

CHAMPIONS LEAGUE / ΒΙΝΤΙ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
Δημήτρης Μελισσανίδης EUROKINISSI

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης δεν ταξίδεψε στη Βουδαπέστη μόνο και μόνο για να δει το παιχνίδι με τη Βίντι.Ήθελε να είναι κοντά στην ομάδα, να ζήσει την αγωνία των ποδοσφαιριστών γι' αυτήν τη στιγμή, να σταθεί δίπλα τους και να τους "φτιάξει" με κάθε τρόπο.

Ειδάλλως δεν θα πήγαινε πριν από τη σέντρα στ' αποδυτήρια της ΑΕΚ για να τους μιλήσει. Να τους πει ότι πρόκειται για ένα ιστορικό παιχνίδι, να τους ζητήσει να δώσουν την ψυχή τους, να παίξουν με καρδιά, σαν αετοί.

Και ταυτόχρονα τους υποσχεθεί έξτρα πριμ στο πριν πρόκρισης. Άλλα 300 χιλιάρικα έταξε ο ισχυρός άνδρας της Ένωσης στο συνολικά 1,5 εκατομμύριο που προβλέπει η συμφωνία για παρουσία στους ομίλους του Champions League.

Μετά το τελικό 2-1 θα πρέπει ν' αρχίσει να κάνει τη... μεταφορά των χρημάτων. Μια διαδικασία που καλώς εχόντων των πραγμάτων θα ολοκληρωθεί την ερχόμενη Τρίτη στο ΟΑΚΑ. Τότε που θα "σφραγιστεί" η πρόκριση της Ένωσης.

Ποιος ξέρει δε; Ίσως συνδυαστεί και με 1-2 μεταγραφές. Που τις έχει ανάγκη το "κιτρινόμαυρο" σύνολο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK