Mε γεμάτες τουρμπίνες στην... κατάψυξη των Σπάτων!

To διπλό πρόγραμμα της ΑΕΚ στα Σπάτα συνεχίζεται καθώς παρά τις πολύ χαμηλές θερμοκρασίες ο Μοράις δεν χάρισε την απογευματινή προπόνηση επιλέγοντας να πατήσει γκάζι στη δουλειά.

Mε γεμάτες τουρμπίνες στην... κατάψυξη των Σπάτων!

Παρότι υπήρξε προχθές ως φημολογία στις τάξεις του ποδοσφαιρικού τμήματος της ΑΕΚ, ο Ζοζέ Μοράις δεν χάρισε την απογευματινή προπόνηση της Πέμπτης, με αποτέλεσμα οι ποδοσφαιριστές της «Ένωσης» να συνεχίζουν κανονικά το πρόγραμμα των διπλών προπονήσεων στα Σπάτα.

Η θερμοκρασία στην Αττική κυμαίνεται σε πολύ χαμηλά επίπεδα, στα… παραδοσιακά στο κρύο και στον αέρα Σπάτα, η κατάσταση είναι ακόμα πιο δύσκολη, όμως ο Πορτογάλος τεχνικός αποφάσισε να προπονηθούν με… γεμάτες τουρμπίνες οι «κιτρινόμαυροι» για να βρεθούν σε όσο το δυνατόν καλύτερη κατάσταση ετοιμότητας ενόψει της επανέναρξης των επίσημων αγωνιστικών τους υποχρεώσεων την ερχόμενη εβδομάδα με τον Παναιτωλικό.

Για να αποφορτίσει κάπως τους ποδοσφαιριστές που προπονούνται τις τελευταίες μέρες με φουλ ένταση, ο Μοράις χάρισε την πρωινή προπόνηση του Σαββάτου, κάτι που σημαίνει ότι οι «κιτρινόμαυροι» θα επιστρέψουν στην αγωνιστική δράση στα Σπάτα το απόγευμα της Πρωτοχρονιάς, για το τελευταίο μέρος της προετοιμασίας τους για το ματς με τους Αγρινιώτες.

Το θετικό τόσο για τον προπονητή της ΑΕΚ, όσο και για τους ποδοσφαιριστές είναι ότι η κακοκαιρία δεν έπληξε το αθλητικό κέντρο των Σπάτων σε σημείο που να κάνει ακατάλληλο τον αγωνιστικό χώρο, αφού τα όποια προβλήματα αντιμετωπίστηκαν είχαν να κάνουν με τον δυνατό αέρα.

ΑΚ. Γ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK