Με την Ντιναμό θα έχει κόσμο. Τι γίνεται όμως στο πρωτάθλημα;

Η προπώληση των εισιτηρίων για το πρώτο ματς με τους Ουκρανούς αποτύπωσε τη... δίψα του κόσμου της ΑΕΚ για ευρωδιάκριση. Γιατί όμως δεν συμβαίνει το ίδιο στη Super League; Πού είναι όλοι αυτοί που αγόρασαν ήδη (και αυτοί που θ' αγοράσουν) εισιτήριο με την Ντιναμό;

ÊÕÐÅËËÏ / ÁÅÊ - ÏÓÖÐ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
Χιμένεθ ΟΑΚΑ EUROKINISSI

Την Κυριακή η ΑΕΚ ανακοίνωσε 8.315 εισιτήρια - ασχέτως του πόσοι (άνευ αντιτίμου) μπήκαν εν τέλει στο γήπεδο. Με τη Λαμία ίσα που ξεπέρασαν τις 4.000 εκείνοι που πήγαν (νομίμως) στο ΟΑΚΑ. Πιο πίσω θα δεις πως με τον ΠΑΣ Γιάννινα μετά βίας ήταν 6 χιλιάρικα στις κερκίδες.

Για να βρούμε εντός έδρας ματς με... πολύ κόσμο, θα πάμε στις 27/11 (τα 20.586 εισιτήρια με Πλατανιά), ένα ματς ειδικών συνθηκών με πλασματικό νούμερο, αφού το αντίτιμο δόθηκε στους πληγέντες από τις καταστροφικές πλημμύρες στη Μάνδρα.

Το παράδοξο με τον φίλαθλο κόσμο της Ένωσης συνεχίζεται παρά το γεγονός πως η ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ είναι η μοναδική ομάδα που έχει καταφέρει Φλεβάρη μήνα να διεκδικεί τρεις στόχους και να παλεύει για καθέναν εξ αυτών με τις πιθανότητες που της αναλογούν.

Ούτε καν στο δεύτερο προημιτελικό με τον Ολυμπιακό γέμισε το ΟΑΚΑ παρά την πολιτική των χαμηλών τιμών, με αποτέλεσμα η δύναμη της έδρας να είναι... ασθενική και σίγουρα όχι στο βαθμό που θα ήθελαν οι άνθρωποι των "κιτρινόμαυρων", που αναπόφευκτα κάνουν τη σύγκριση με προηγούμενες σεζόν.

Στο παιχνίδι της Πέμπτης με την Ντιναμό Κιέβου, το πρώτο των δύο για τη φάση των 32 του Europa League, αναμένεται αρκετός κόσμος. Όσοι κι αν μετρηθούν πάντως (στα επίσημα στοιχεία πάντα), δεν θα μετριάσουν την απογοήτευση στα υψηλά κλιμάκια. Έχει ξεκαθαριστεί, άλλωστε, πως στόχος της ΑΕΚ είναι το πρωτάθλημα και εκεί περιμένουν μεγαλύτερη προσέλευση.

Όχι μονάχα τους 11.196 (γενικός μέσος όρος)!

News 24/7

24MEDIA NETWORK