"Μπηχτές" Μελισσανίδη για ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό...

Στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της ΠΑΕ ΑΕΚ ο Δημήτρης Μελισσανίδης έστρεψε τα βέλη του κατά των άλλων δύο διεκδικητών του τίτλου χωρίς να χρησιμοποιήσει ονόματα και διευθύνσεις. Οσα είπε όμως ήταν απολύτως σαφή και αρκούντως χαρακτηριστικά...

Σε μερικές μόνο ατάκες, ο Δημήτρης Μελισσανίδης έριξε τις... μπηχτές του κατά των άλλων διεκδικητών του τίτλου.

Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ ΑΕΚ, μιλώντας στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της ομάδας την Τετάρτη, είπε τα εξής σημαντικά. "Είμαι πολλά χρόνια στο ποδόσφαιρο και έχω μάθει κάτι πολύ καλά. Οι ομάδες δεν φτιάχνονται ούτε με δηλώσεις, ούτε με λεφτά, ούτε με νεοπλουτίστικες μεθόδους. Οι ομάδες χτίζονται από τα αποδυτήρια. Και εμείς είμαστε οικογένεια και έχουμε τα καλύτερα αποδυτήρια. Αυτό το ζω, το εισπράττω. Θελω λοιπόν να συνεχίσετε έτσι, έτσι όπως είμαστε: οικογένεια!"

Κρατήστε τις ατάκες για λεφτά και νεοπλουτίστικες μεθόδους για να διαπιστώσετε ότι ο Μελισσανίδης έστρεψε τα βέλη του κατά του Βαγγέλη Μαρινάκη και του Ιβάν Σαββίδη χωρίς όμως να τους κατονομάσει. Οσοι κατάλαβαν, κατάλαβαν.

Kαι που να αρχίσουν τα ντέρμπι του Φεβρουαρίου...

Podcasts

Ποιος θα πάρει αυτό το Champions League;

Τρεις δημοσιογράφοι του Contra.gr κλείνονται γρήγορα στο στούντιο μετά τις τελευταίες προκρίσεις στα προημιτελικά και εκτίθενται προβλέποντας την ομάδα που θα το σηκώσει στη Μαδρίτη.