Νέο πρόβλημα για το γήπεδο τη ΑΕΚ εκ των έσω

Μια νέα παρέμβαση, που φοβόντουσαν στην ΑΕΚ, ήρθε για να φέρει νέα προβλήματα όσον αφορά το θέμα του γηπέδου.

Πριν από περίπου ένα χρόνο έγινε η πρώτη προσφυγή κατά του παραχωρητηρίου του γηπέδου από την Ερασιτεχνική ΑΕΚ στην Δικέφαλος 1924, εταιρεία που έχει αναλάβει την κατασκευή του, όμως όπως φαίνεται υπάρχει και... συνέχεια.

Προέκυψε λοιπόν μια παρέμβαση η οποία προέρχεται από ομάδα ανθρώπων και μελών της ερασιτεχνικής και την οποία... περίμεναν στο "κιτρινόμαυρο" στρατόπεδο! Σκοπός της; Να αναθερμανθεί το θέμα και να προχωρήσει η αγωγή που είχε γίνει το 2015.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η συγκεκριμένη ιστορία πιθανότατα μπορεί να δημιουργήσει πρόβλημα στην ΑΕΚ καθώς δεν έχει να κάνει με την κατασκευή του έργου, αλλά με το παραχωρητήριο.

Ωστόσο η κυριότητα του γηπέδου σε κάθε περίπτωση παραμένει στην ερασιτεχνική.

A. Γ.

Longread

Ανηφόρες και χρονόμετρα

Μερικές σκέψεις του Θανάση Κρεκούκια για τους τρεις μεγάλους γύρους (Tour, Giro & Vuelta). Η κόντρα ανάμεσα στους all-rounders και τους ανηφορίστες και το μπραντεφέρ ανάμεσα στην παλιά και τη νέα γενιά.

Ζαν Πρες

Ο Γιώργος Μπόγρης ξέρει μπάσκετ

Ο Γιάννης Φιλέρης εξηγεί στο Ζαν Πρες γιατί η έκρηξη του Γιώργου Μπόγρη δεν είναι έκπληξη. Μιλάνε το παρελθόν, οι αριθμοί και το background του διεθνούς σέντερ του Ολυμπιακού.