Καταγγελία για "ντου" Μελισσανίδη και διάψευση από ΑΕΚ

Εισβολή στο καμαράκι των διαιτητών έκανε την Κυριακή στο ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό ο Δημήτρης Μελισσανίδης σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες. Επίσημη καταγγελία από Ολυμπιακό. Διαψεύδουν οι "κιτρινόμαυροι".

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, στη διάρκεια της ανάπαυλας του ντέρμπι ανάμεσα στον ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό εισέβαλε στο καμαράκι των διαιτητών και είχε διάλογο με τον ρέφερι του αγώνα Σταύρο Μάνταλο, ο Δημήτρης Μελισσανίδης.

Πρόκειται για ένα γεγονός που αν επιβεβαιωθεί από τα αρμόδια όργανα, μπορεί να προκαλέσει κυρώσεις, από τη στιγμή που δεν έχει θεσμικό ρόλο στη διοίκηση της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ, άρα απαγορεύεται η παρουσία του στον συγκεκριμένο χώρο. Είναι ένα θέμα που αναμένεται να έχει συνέχεια τις επόμενες ημέρες...

Update: Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, ο Ολυμπιακός έχει κάνει επίσημη καταγγελία σχετικά, ενώ από την ΑΕΚ διαψεύδεται κατηγορηματικά ότι συνέβη το συγκεκριμένο περιστατικό και αρνούνται να ασχοληθούν παραπάνω με το θέμα.

Wonderkid

Ρέντις, ο τρίτος καλύτερος ρούκι των ΗΠΑ

Ο Κέβιν Ντουράντ έχει πει πως 'θα γίνει σταρ'. Αναλυτές εξηγούν ότι κάνει όλα αυτά που απαιτεί πια το παιχνίδι. Ο Καμ Ρέντις δεν νοιάζεται για τίτλους και highlights. Μόνο για το πώς θα γίνει ο καλύτερος.

Podcasts

Θα πάρει η Ολλανδία το Euro 2020;

Οι εθνικές ομάδες βγάζουν... άγρια ένστικτα στο Pod-όσφαιρο, που καταπιάνεται με την επιστροφή του Λιονέλ Μέσι, τις πιθανότητες να κάνει κάτι η Ολλανδία, με την Εθνική Ελλάδας και με το Euro 2004.